Dan Sucu, harde aankondiging na uitschakeling Rapid in Roemeense beker! Transfers maken om de Superliga-titel te winnen

Dan Sucu, harde aankondiging na uitschakeling Rapid in Roemeense beker! Transfers maken om de Superliga-titel te winnen

Dan Șucu zei na de uitschakeling van Rapid in de Roemeense beker dat hij zal investeren in transfers en had een waarschuwing voor het personeel en de spelers.

Rapid liep kwalificatie voor de kwartfinales van de Roemeense beker mis na een 0-0 gelijkspel met CFR Cluj in groep B.

In het kampioenschap staat de ploeg op de vierde plaats, maar de laatste resultaten zijn niet overtuigend, met twee gelijke spelen en één nederlaag.

Dan Șucu, harde aankondiging na de uitschakeling van Rapid in de Roemeense beker

Rapid moest de wedstrijd tegen CFR Cluj winnen om in de Roemeense beker te blijven, maar miste het doel.

“Beste Rapidiistas, We weten dat jullie teleurgesteld zijn. Een doelpunt missen, wat het ook is, is niet iets waar we aan gewend zijn en ook niet aan willen wennen. Voor Victor en mijzelf als aandeelhouders gaat teleurstelling automatisch over in frustratie, wetende hoe diep we in de buidel hebben getast, terwijl de resultaten nog steeds niet uitsluitsel geven. Ja, we denken dat Rapid dit jaar volwassener is dan vorig jaar, maar nog niet sterk genoeg! Nog steeds niet op het niveau dat we allemaal willen.

Natuurlijk is elk team afhankelijk van de fans, van het hart dat ze delen. Maar we kijken ook naar een ander traditioneel team in Boekarest, met een groot aantal supporters, maar met onvoldoende middelen, wanhopig vechtend om degradatie te voorkomen. Daarom laten we ons niet door frustratie weerhouden om meer geld uit te trekken en zelfs om meer en sneller te investeren. We hebben onszelf ten doel gesteld dat ons team de komende jaren de sterkste, meest serieuze en gerespecteerde in Roemenië wordt, en we zullen financieel bijdragen met elk bedrag dat nodig is om dit resultaat te bereiken,” vertelde Dan Șucu op de officiële website van Rapid.

De aandeelhouder van Rapid voegde daaraan toe: “We zijn vastbesloten om alleen spelers, coaches, staf of werknemers onder contract te hebben en te houden die deze eis begrijpen, respecteren en overnemen! Wie niet de beste wil zijn, wie geen kampioen wil worden, hoort niet bij ons! Ons technische team heeft ons verteld dat we vijf of zes posities in het bestaande team moeten verbeteren. Ten minste twee, misschien zelfs drie, waardevolle spelers zullen in de volgende transfer window komen.

Zij zullen vanaf januari 2024 vergezeld worden door onze waardevolle jongens die nu helaas geblesseerd zijn.
Maar tot die tijd zijn er nog drie ronden van het kampioenschap te gaan en we verwachten dat onze voetballers die het veld opkomen de teleurstelling begrijpen die ze ons hebben bezorgd en spelen op het niveau waarop ze tegen FCSB speelden. Voor ons als fans rest het plezier om hen te steunen, aan te moedigen en naar de overwinning te stuwen.”


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *