Craiova Universiteit, de eerste TRANSFER van de winter! Wie is Pyry Soiri

Craiova Universiteit, de eerste TRANSFER van de winter! Wie is Pyry Soiri

Universitatea Craiova heeft haar eerste transfer van de winter gemaakt. Het heeft de Fin Pyry Soiri gecontracteerd, die geen contract meer had na zijn vertrek bij HJK Helsinki.

Pyry Soiri is een Fins international met 43 caps. Hij speelt rechtsback en heeft een contract voor tweeënhalf jaar getekend bij de ploeg uit Banja Luka.

Soiri wordt door transfermarkt.com gewaardeerd op €400.000.

Universitatea Craiova, eerste transfer van de winter! Wie is Pyry Soiri

“Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik heb getekend bij Universitatea Craiova. Deze kans markeert een belangrijke mijlpaal in mijn carrière en ik ben zeer dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik kijk ernaar uit om het shirt van Craiova te dragen en bij te dragen aan het succes van het team. De passie en toewijding van de Craiova supporters is vermaard en ik kijk ernaar uit om de ongelooflijke sfeer tijdens onze wedstrijden te ervaren. Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen grootse dingen en gedenkwaardige momenten kunnen bereiken. Dank aan iedereen op de universiteit van Craiova dat ze me in deze geweldige familie hebben verwelkomd,” zei Pyry Soiri volgens Fanatik.

“Universitatea Craiova beweegt zich op het schaakbord van de marktperiode en transfers een Finse international die het laatst speelde voor HJK Helsinki. Pyry Soiri heeft een contract getekend bij Știința met een geldigheidsduur van 2,5 jaar, zal het shirt met rugnummer 18 dragen en zal vanaf het begin van het trainingskamp onder Ivaylo Petev starten. Onze nieuwe speler met 43 optredens voor Finland zal de rechtsbackpositie versterken, maar kan ook op beide flanken van de aanval spelen. Veel succes in het blauw-witte shirt, Pyry!” staat op de Facebookpagina van de Universiteit van Craiova.

De Finse pers kondigde de transfer onlangs al aan: “Finse international Pyry Soiri verhuist naar Roemeense topclub Universitatea Craiova”.

“Soiri is in Roemenië aangekomen voor een medische keuring en zal een contract tekenen bij Craiova. De transfer komt zonder vergoeding, omdat zijn contract bij HJK aan het einde van het jaar afloopt”, merkt MTV Urheilu ook op.

Soiri speelde eerder in Wit-Rusland voor Shahtior Soligorsk, in Oostenrijk voor Admira Wacker en in Denemarken voor Esbjerg.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *