Ermal Krasniqi, eerste uitspraken in de RAPID-trui: “Ik ben erg blij om hier te zijn”.

Ermal Krasniqi, eerste uitspraken in de RAPID-trui: “Ik ben erg blij om hier te zijn”.

Ermal Krasniqi is overgestapt van CFR Cluj naar Rapid en gaf zijn eerste verklaringen na zijn handtekening bij de Giulestiaanse ploeg.

Krasniqi heeft een contract getekend voor tweeënhalf seizoen, met een optie tot verlenging met nog een jaar.

De Kosovaar is de derde transfer die Rapid deze winter maakt, na spits Florent Hasani en spits Borisav Burmaz.

Ermal Krasniqi, eerste uitspraken in het Rapid shirt

“Ik ben erg blij om hier te zijn en deel uit te maken van dit team. Ik heb voor Rapid gekozen omdat ik van de speelstijl van dit team houd, maar ook vanwege de sfeer tijdens de wedstrijden. Ik kan niet wachten om in dit stadion te spelen. Elke keer dat ik in Giulești heb gespeeld, heb ik een geweldige tijd gehad en ik hield van de sfeer. Ik wil zo snel mogelijk voor de fans van Rapidi spelen. Met hun hulp weet ik zeker dat we ons best zullen doen op het veld,” vertelde Krasniqi aan Rapid’s YouTube-kanaal.

“Het bedrag dat ze hebben betaald is een beetje hoog”

“Het lijkt mij dat ze goed hebben bewogen en dat het gewenst is, maar ik kan niet zeggen dat de keuzes…over Krasniqi het bedrag dat ze hebben betaald een beetje hoog is, ik zeg niet dat hij geen goede speler is, maar ik ben niet gek. Ze hebben al eerder slechte beslissingen genomen, Borja Valle vertrekt, Tsoumou vertrekt, ze maken wat geldfouten. Ik hoop dat ze die niet weer maken.

Waar ik blij mee ben is de bereidheid van Succu om te investeren, maar ik maak me zorgen over hun vermogen om dit geld verstandig te investeren. Tot nu toe is dat zo gebleken (red. dat Rapid een sterk aandeel heeft maar een zwak management), laten we hopen dat het niet weer zo zal zijn.

Dugandzic had voor die prijs verkocht moeten worden, de blessure van Rrahmani is jammer, maar om uit Kosovo te komen en zes doelpunten te maken in vier wedstrijden zegt veel over het Roemeense kampioenschap,” vertelde zaakwaarnemer Florin Manea aan Digi Sport.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *