Jack Grealish werd beroofd tijdens de wedstrijd tegen Everton. Dieven stalen voor £1 miljoen aan juwelen en horloges uit zijn huis.

Jack Grealish werd beroofd tijdens de wedstrijd tegen Everton. Dieven stalen voor £1 miljoen aan juwelen en horloges uit zijn huis.

Jack Grealish, international van Engeland, werd het slachtoffer van een overval op het moment dat Manchester City op 27 december met 3-1 van Everton won. De dieven, die naar verluidt per helikopter bij het huis van de voetballer uit Cheshire aankwamen, stalen juwelen en horloges met een waarde van meer dan een miljoen euro, meldt RMC Sport. Volgens voorlopig onderzoek waren leden van zijn familie thuis toen er alarm werd geslagen, maar zij raakten niet gewond.

De ster was aanwezig bij de overwinning van de Engelse kampioenen op Everton in Liverpool toen de politie met spoed naar zijn huis in Cheshire werd gestuurd. Volgens de eerste onderzoeken waren leden van zijn familie thuis toen het alarm afging. Bij de overval vielen geen gewonden, maar er werden wel juwelen en horloges gestolen. Het verlies wordt geschat op £1 miljoen, of €1,15 miljoen. De politie verrichtte geen arrestaties, ondanks het gebruik van een helikopter tijdens de overval. Er is een oproep gedaan voor informatie: “Iedereen met informatie over dit incident wordt gevraagd contact op te nemen met de politie van Cheshire”.

In 2021 was een andere speler van Manchester City, João Cancelo, het doelwit van een overval en werd hij aangevallen door indringers. “Mijn hele familie werd geterroriseerd”, vertelde hij later.
Twee maanden geleden werden de ouders van Liverpool spits Luis Diaz ontvoerd door een guerrillagroep in Colombia terwijl ze in een busje reisden in het noorden van het land. Zijn moeder werd na één dag vrijgelaten, zijn vader na nog eens tien dagen. Er werd geen informatie over een mogelijk losgeld openbaar gemaakt.

Lees ook:


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *