Sexy Antoanela koos haar outfit voor oudejaarsavond

Sexy Antoanela koos haar outfit voor oudejaarsavond

De beste triatlete van Roemenië, Antoanela Manac, brengt 2024 door in een club met vrienden. Voor oudejaarsavond had de mooie sportster veel moeite met het kiezen van de juiste kleding en wist ze niet wat ze aan moest trekken.

Na een extreem druk 2023 geniet Antoanela Manac, de beste triatlete van Roemenië, van de wintervakantie. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de mooie sportster, arts van beroep, deze tijd van het jaar thuis doorbrengt.

“Meestal gebeurt het dat ik me aan de vooravond van de vakantie voorbereid op het winterseizoen en dat de vakantie me treft tijdens intensievere trainingen,” zei Antoanela Manac, nationaal triatlonkampioene.

Sexy Antoanela koos haar outfit voor oudejaarsavond

Kerstmis bracht ze door met haar familie en aan het eind van het jaar is Anto samen met vrienden. “Op oudejaarsavond zal ik met vrienden in een club in Boekarest zijn,” zei Antoanela Manac, nationaal triatlonkampioene.

De triatlete heeft nog niet besloten wat ze op oudejaarsavond zal dragen, maar ze heeft genoeg om uit te kiezen! In haar garderobe hangen naast sportieve outfits ook veel elegante jurken. “Als ik aan wedstrijden meedoe, voel ik me op mijn gemak in mijn sportkleding, maar als ik naar evenementen ga, en ook in mijn dagelijks leven, kleed ik me graag op”, voegde Antoanela eraan toe.

Make-up aanbrengen in de auto bij het stoplicht

Hoewel ze altijd pa 4 naalden op heeft als ze uitgaat, houdt Antoanella er niet van om te veel tijd te verspillen aan het klaarmaken. “Ik ga graag naar de salon, laat mijn haar doen, gemiddeld probeer ik de tijd bij elkaar op te tellen, zodat ik niet veel tijd verspil. Ik ben geen fan van overdreven make-up en ik heb daar eerlijk gezegd geen tijd voor,” voegde ze eraan toe.

De arts van het Colțea Ziekenhuis is geamuseerd als ze onthult wat ze in de auto doet: “Ik doe mijn eigen make-up buitengewoon goed, ik doe mijn eigen make-up op weg naar het ziekenhuis. In het verkeer, bij het stoplicht, doe ik een beetje mascara op, foundation en dat is mijn make-up” .

Na verloop van tijd is de schoonheid van de sportvrouw niet onopgemerkt gebleven. Ze zegt dat ze ook graag poseert en foto’s maakt: “Ik heb verschillende fotoshoots gehad. Bij sommige moest ik serieus zijn, bij andere moest ik discreet glimlachen voor de camera. In het begin was ik een beetje nerveus, maar naarmate ik meer ervaring kreeg, raakte ik eraan gewend.”

Eindigde het jaar met brons in Kenia

De laatste wedstrijd van Antoanela Manac in 2023 was begin december in Kenia, waar ze 3e werd.

De wedstrijd was een succes, ik had geen medaille verwacht. In Kenia was het heet, in Roemenië was het 0 graden toen ik vertrok. In Kenia had ik te maken met vocht en hitte, niet mijn beste vrienden. Ik ging als 6e de hardloopwedstrijd in en tot het einde was ik ambitieus om in de top 3 te eindigen en dat is gelukt – Antoanela Manac

De punten die Anto verzamelde in Kenia zijn belangrijk voor haar kwalificatie voor de Olympische Spelen in Parijs: “Deze wedstrijd was er een die punten opleverde voor de Olympische Spelen en dat was ook de reden waarom ik erheen ben gereisd, want meestal zijn de moeilijkste wedstrijden die met tijdzoneverschillen, vochtigheid en temperatuur.”

De kwalificatieperiode voor de Olympische Spelen in Parijs eindigt eind mei volgend jaar en de atlete doet er alles aan om de wedstrijd in Frankrijk te halen. “Eigenlijk zijn er nog bijna 6 maanden waarin ik me zal concentreren, hard zal trainen, want ik wil me echt kwalificeren voor de Olympische Spelen,” zei ze.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *