Razvan Burleanu’s laatste BERICHT sinds 2023! “Edi Iordanescu speelde een beslissende rol in het creëren van een prestatiecultuur”

Razvan Burleanu’s laatste BERICHT sinds 2023! “Edi Iordanescu speelde een beslissende rol in het creëren van een prestatiecultuur”

FRF-voorzitter Răzvan Burleanu wilde een boodschap sturen naar de supporters van het nationale voetbalelftal.

Het Roemeense nationale voetbalelftal won Groep I van de voorrondes van EURO 2024 door Zwitserland met 1-0 (0-0) te verslaan op 21 november in de Nationale Arena in Boekarest.

Răzvan Burleanu’s laatste BERICHT sinds 2023! “Edi Iordănescu speelde een beslissende rol in het creëren van een prestatiecultuur”

Roemenië staat voor de zesde keer in de finale van het Europees kampioenschapna de edities van 1984, 1996, 2000, 2008 en 2016.

“Op dit moment wil ik graag met de Roemeense supporters de vreugde delen van de terugkeer naar een eindtoernooi. De kwalificatie van het nationale seniorenteam voor Euro 2024 is een prestatie die iedereen wil leveren. Het is een reis vol uitdagingen en hard werken geweest, en het resultaat bevestigt niet alleen de visie van de FRF, maar markeert deze ook.

Deze prestatie was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen in coach Edi Iordănescu en de collectieve inspanningen van zijn team. Deze kwalificatie is het gevolg van een goed gedefinieerde strategie op het niveau van het Roemeense voetbal en een zeer goede uitvoering daarvan.

Van de 43 driekleurenspelers, helden zelfs en niet alleen voor mij, waren er 29 aanwezig op de laatste drie Onder-21 eindtoernooien, en naast meer ervaren spelers zoals Stanciu, Burcă, Alibec of Bancu, waardoor een team is samengesteld waarin cohesie het belangrijkste element is. Edi Iordănescu speelde een beslissende rol in het creëren van een prestatiecultuur.

We bereiden ons intensief voor om deze droom werkelijkheid te laten worden. zegt Răzvan Burleanu

Dit inspireert ons om door te gaan met Euro-2024. We willen een nieuwe fase inluiden in de opbouw van de belangrijkste generatie van de afgelopen 20 jaar. Het tussentijdse doel is om uit de groepen te komen,

We bereiden ons intensief voor om deze droom te verwezenlijken. Het zal een constante strijd met onszelf zijn om onszelf te verbeteren en over onze innerlijke grenzen heen te groeien.

Vier met vreugde en vertrouwen in onze gezamenlijke toekomst in 2024. We zullen werken voor volgend jaar om ons nieuwe prestaties, overwinningen en prestaties te brengen, zowel op het voetbalveld als in het leven van ieder van ons,” zei Burleanu.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *