Larisa Iordache werd VERZOCHT om te trouwen. Wat de turnster zei

Larisa Iordache werd VERZOCHT om te trouwen. Wat de turnster zei

Voormalig wedstrijdgymnaste Larisa Iordache, 27, is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Cristian Chiriță.

Larisa Iordache is een van de meest succesvolle turnsters van Roemenië en de wereld.

Sinds enige tijd heeft Larisa Iordache een liefdesgeschiedenis met Cristian Chiriță, de voormalige vriend van de bekende tafeltenniskampioene Bernadette Szocs.

Larisa Iordache werd op de allereerste dag van 2024 ten huwelijk gevraagd door haar vriend Cristian Chiriță.

Larisa Iordache is ten huwelijk gevraagd. “Pagina 1 van 366 begon met het meest oprechte ja”

Larisa Iordache werd ten huwelijk gevraagd in de perfecte setting.

“01.01.2024. Pagina 1 van 366 begon met het meest oprechte ja. Ik hou van je, Cristian Chiriță”deelde Larisa Iordache online.

“Ik heb nog steeds niet de woorden om mezelf precies zo uit te drukken als ik zou willen, maar Cristian heeft me elke dag steun, geruststelling, liefde, troost en motivatie gegeven sinds ik hem ken, en gisteren na de dates…was hij geweldig. Ik hou van je, Cristian Chiriță”., schreef de sportvrouw.

Foto’s van het evenement werden ook vrijgegeven door fotograaf George Pantelimon die aanwezig was bij de belangrijke gebeurtenis in het leven van Larisa Iordache en Crisian Chiriță.

Hoe het liefdesverhaal tussen Larisa Iordache en Cristian Chiriță begon

Enige tijd geleden vertelde Larisa Iordache in de “Xtra Night Show” op Antena Stars hoe haar relatie met Cristian Chiriță begon.

“Het was supervriendelijk (noot van de redactie: de eerste date), want ik was degene die hem een amandelcroissant bracht. Echt, hij schreef me eerst, maar ik nam de eerste stap om hem te zien, omdat ik het natuurlijk als vriendschap opvatte. Op dat moment wilde ik nog geen relatie. Hij begreep dit en zorgde ervoor dat ik hem leuk vond, verliefd op hem werd, omdat hij me de ruimte gaf die ik nodig had. Hij zette me helemaal niet onder druk en hij was zichzelf en dat vond ik het leukst.”Larisa Iordache gedetailleerd, volgens spynews.ro.

“Het was ongeveer anderhalve maand, maar het was niet iets verborgens, want we verstopten ons helemaal niet. Het is gewoon dat we wilden zien hoe de relatie verliep, hoe we met elkaar functioneerden en om zeker te zijn van dit ding met elkaar, want je kunt het niet meteen zeggen.”, voegde ze eraan toe.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *