Eerste EXCLUSIEVE DINAMO-editie van 2024, woensdag om 21.00 uur. Ionuț Lupescu, speciale gast van Cătălin Mureșanu

Eerste EXCLUSIEVE DINAMO-editie van 2024, woensdag om 21.00 uur. Ionuț Lupescu, speciale gast van Cătălin Mureșanu

Eerste editieaan u EXCLUSIEF DINAMO van 2024 op woensdag om 21.00 uur. Ionuț Lupescu, de erevoorzitter van de meest succesvolle club in de Roemeense sport, is de speciale gast van Cătălin Mureșanu.

Woensdag 10 januari, EXCLUSIEF DINAMO keert terug met eerste editie sinds 2024

Ionuț Lupescu, erevoorzitter van CS Dinamo en “dogs” legende, komt naar de set van de show opgedragen aan de fans van de club van Ștefan cel Mare weg.

The Kaiser”, die de club vertegenwoordigde over de stadionkwestie tijdens de eindejaarsvergaderingen op het Ministerie van Ontwikkeling, vertelt supporters over de status van het “Dinamo Multifunctional Arena” project, praat over de implementatie van zijn ideeën in de Dinamo Academy en opent andere onderwerpen die hot zijn in het rood-witte kamp, zowel over Club Sportiv Dinamo București als SC Dinamo 1948 SA.

De EXCLUSIVE DINAMO-uitzending kan worden bekeken op www.prosport.ro, het ProSport YouTube-kanaal of de ProSport Facebook-pagina.

EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin ‘Dogs’-fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de uitzending worden verwerkt en geanalyseerd.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *