Het HEERLIJKE salaris dat Tottenham Radu Dragușin heeft laten betalen. Roemeens international in Londen om contract te tekenen

Het HEERLIJKE salaris dat Tottenham Radu Dragușin heeft laten betalen. Roemeens international in Londen om contract te tekenen

De transfer van Radu Drăgușin van Genoa 1860 naar Tottenham Hotspur is geen verrassing meer, het is officieel bevestigd door de zaakwaarnemer van de speler. Florin Manea is al in Londen met de Roemeense international om de papieren te bezegelen.

Om het gemakkelijker te maken om Drăgușin te overtuigen, heeft Tottenham enorme inspanningen geleverd en is het salaris dat de Roemeen wordt geboden een salaris om te evenaren.

Met zijn 21 jaar heeft Drăgușin zijn carrièrestap gemaakt en maakt hij de stap naar het machtigste kampioenschap ter wereld, waar elke wedstrijd wordt gespeeld alsof het een finale is.

Radu Drăgușin, miljoenencontract bij Tottenham

Op woensdagochtend 10 januari, nadat de clubs het eens waren geworden, vloog Radu Drăgușin, vergezeld door zijn ouders en agent Florin Manea, naar Londen.

Tottenham haalde hem over met een enorme tekenbonus, plus een jaarsalaris dat daarbij past. En het bewijs van vertrouwen in zijn kwaliteiten ligt in de lengte van zijn voorgestelde verbintenis – vijf jaar, tot 2029!

Zodra hij zijn medische keuring heeft afgerond en alle tests heeft doorstaan die de Engelsen hem zullen voorleggen, zal Dragușin zijn contract ondertekenen en officieel worden onthuld als de nieuwe speler van Tottenham.

De Engelsen hebben de strijd met Bayern München gewonnen, ook al hebben de Duitsers hem bijna het dubbele salaris geboden, zoals Florin Manea liet doorschemeren. De wens van de voetballer om voor de machtigste kampioen ter wereld te spelen woog zwaar.

Radu Drăgușin’s wekelijkse salaris bij Tottenham Hotspur is £62,000, of ongeveer €72,000, volgens Prosport. Per maand is dat € 288.000, per jaar € 3.456.000.

En om het makkelijker te maken om hem te overtuigen, hebben de Engelsen een extra installatiebonus van 1 miljoen pond bij het tekenen van het contract!

Wat een deal heeft Genua gemaakt!

“Tottenham en Genoa hebben al het papierwerk voor de transfer van Radu Dragușin afgerond. Dit zijn de definitieve voorwaarden van de deal:

  • Vaste transfersom van €25 miljoen plus €5 miljoen bonus, zeer gemakkelijk toegankelijk;
  • Contract tot juni 2029, nettosalaris van bijna €3 miljoen;
  • Djed Spence wordt uitgeleend aan Genoa en Tottenham betaalt zijn salaris;
  • Genoa heeft een optie om Spence te kopen voor €10 miljoen.

Genoa betaalde iets meer dan €5m plus bonussen voor de transfer van Dragușin in augustus… Top! Slimme deal.

Dragușin vliegt naar Londen voor een medische keuring. Gekke soap is voorbij voor Bayern”., schreef de gerenommeerde Italiaanse journalist Fabrizio Romano op Instagram.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *