Radu Dragușin, in de TOP 3 best verkopende Roemeense voetballers in de geschiedenis

Radu Dragușin, in de TOP 3 best verkopende Roemeense voetballers in de geschiedenis

Radu Drăgușin verkoos Tottenham Horspur boven Bayern München in wat de duurste transfer van een Roemeense voetballer in de geschiedenis werd.

Na een nacht onderhandelen heeft de speler gekozen voor het Engelse kampioenschap, schrijft het Italiaanse prsa. De voetballer heeft zijn bewondering voor de Premier League nooit onder stoelen of banken gestoken. Hiermee is een einde gekomen aan een snelle onderhandeling voor de speler die op de radar stond van verschillende clubs, waaronder Newcastle, Napoli, AC Milan en Bayern.

Radu Drăgușin, in de TOP 3 best verkopende Roemeense voetballers in de geschiedenis

Drăgușin neemt na zijn training bij Genoa op dinsdag afscheid van zijn teamgenoten en vertrekt met een privévlucht naar Londen, waar hij later vandaag medisch onderzocht zal worden.

ProSport heeft vernomen wat de kolossale bedragen zijn in het contract dat Drăgușin bij Spurs zal hebben, zijn bruto, wekelijkse salaris zal 62.000 pond bedragen!

Maar de echte kicker komt op het gebied van zijn installatiebonus. Bronnen van ProSport beweren dat Tottenham hem 1 miljoen pond heeft betaald bij ondertekening, een indrukwekkend bedrag,

De Italiaanse club ontvangt €25 miljoen plus €5 miljoen aan bonussen en waarschijnlijk de uitleenbeurt tot juni van rechtervleugelspeler Djed Spence.

Adrian Mutu was recordhouder transfers in Roemeens voetbal. In de zomer van 2003 kocht Chelsea hem van Parma voor €19 miljoen. Op de tweede plaats kwam Cristi Chivu, voor wie Ajax in de zomer van 2003 €18 miljoen ontving van AS Roma.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *