Roemeense Basketbal Federatie, bonussen voor SPELERS en coaches. Wat is het prijzengeld

Roemeense Basketbal Federatie, bonussen voor SPELERS en coaches. Wat is het prijzengeld

De leiding van de Roemeense basketbalfederatie heeft op voorstel van Carmen Tocală, het hoofd van het Roemeense basketbal, besloten om bonussen aan te bieden aan spelers en staf van alle nationale teams die in 2023 hebben gezegevierd.

Het bonusfonds bedraagt 418.712 lei en gaat naar de 5×5 of 3×3 nationale basketbalteams die Roemenië vertegenwoordigden in de continentale of wereldtoernooi kwalificaties, de Europese juniorenkampioenschappen, de Europese Spelen van 2023, de Gymnasiade van 2023, de Franstalige Spelen of de World Tour.

“Op voorstel van de voorzitter van de Roemeense basketbalfederatie, Carmen Tocală, heeft de raad van bestuur de toekenning van prijzen goedgekeurd aan alle leden van de nationale teams (atleten en technische teams) die in 2023 hebben gepresteerd in internationale wedstrijden. Zo werd elke overwinning van het Roemeense nationale team, op alle leeftijdsniveaus, financieel beloond”, aldus het persbericht van de FRB.

Roemeense Basketbal Federatie, bonussen voor spelers en coaches. Wat is het prijzenfonds

“Om coaches aan te moedigen die zich bezighouden met selectie en voortdurende verbetering in de ontwikkeling van de kwaliteiten van spelers, zijn er ook financiële bonussen toegekend aan coaches die de atleten hebben opgespoord die in 2023 voor de nationale teams speelden die ons land vertegenwoordigden. In totaal is er 29.100 lei toegekend aan deze talentscouts aan het einde van 2023. De Roemeense basketbalfederatie zal in 2024 doorgaan met het belonen van spelers, coaches en specialisten die bijdragen aan het prestige van het Roemeense basketbal in internationale competities”, aldus de Roemeense basketbalfederatie.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *