Sorana Cîrstea’s tegenstander op de Australian Open! Schema van de andere Roemenen

Sorana Cîrstea’s tegenstander op de Australian Open! Schema van de andere Roemenen

Roemenië heeft de kans gemist om vier vertegenwoordigers te hebben op het toernooi in Melbourne, en daarom zullen er maar drie spelers uit ons land deelnemen aan het hoofdtoernooi.

Irina Bara (28, 183 WTA) werd in de tweede ronde van de kwalificaties met 6-1, 6-2 verslagen door de Duitse Eva Lys (21, 141 WTA), halve finaliste op de Transylvania Open in oktober.

De Britse Emma Raducanu staat in de eerste ronde van de Australian Open tegenover de Amerikaanse Shelby Rogers.

Tegen wie moet Sorana Cîrstea het opnemen op de Australian Open! Programma van de andere Roemenen

Sorana Cîrstea (33 jaar, 26 WTA) is als nummer 22 geplaatst en speelt in de eerste ronde tegen de Chinese Yafan Wang (29 jaar, 97 WTA). De stand van de rechtstreekse wedstrijden was gelijk, 1-1.

Ana Bogdan (31, 66 WTA) debuteert tegen een qualifier. Als ze voorbij die laatste komt, zal de Roemeense het waarschijnlijk opnemen tegen de titelverdedigster, Arina Sabalenka uit Wit-Rusland, want ook zij debuteert tegen een speelster uit de voorronde.

Jaqueline Cristian (25, 84 WTA) speelt in de eerste ronde tegen de Tsjechische Katerina Siniakova (27, 49 WTA), die hun eerste ontmoeting in 2022 in de eerste ronde in Dubai met 6-1, 7-5 won.

Topseed Iga Swiatek uit Polen zal een sterk debuut hebben tegen de Amerikaanse Sofia Kenin, de kampioene van 2020 en de nummer 38 van de wereld. Als ze voorbij Kenin komt, speelt Swiatek tegen de winnares tussen de Amerikaanse Danielle Collins (finaliste in 2022) en de Duitse Angelique Kerber.

Australian Open 2024 is een Grand Slam tennistoernooi dat plaatsvindt op Melbourne Park van 14-28 januari 2024. Het is de 112e Australian Open en 56e Open Era, en het eerste grote tennistoernooi van 2024.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *