Andre Agassi en Steffi Graf, voor het eerst in Roemenië!

Andre Agassi en Steffi Graf, voor het eerst in Roemenië!

Uitzonderlijke tennisdemo op Sportfestival 2024, Andre Agassi en Steffi Graf treden op 15 juni op. Het beroemde tenniskoppel speelt voor het eerst in Roemenië.

Andre Agassi en Steffi Graf, twee van ’s werelds grootste tennissers, spelen op het Sportfestival in een uitzonderlijke demonstratie. De tennisshow vindt plaats op 15 juni, vanaf 18.00 uur in de BT arena, als onderdeel van de vijfde editie van het festival (13-16 juni 2024).

Agassi en Graf spelen voor het eerst voor het Roemeense publiek, samen met twee andere speciale gasten die binnenkort worden aangekondigd.

Andre Agassi en Steffi Graf, demonstreren voor het eerst in Roemenië

“We willen de vijfde editie van het Sportfestival vieren met ons publiek, de sportliefhebbers van Roemenië. Het evenement van dit jaar is het grootste in ons portfolio tot nu toe. We hebben twee spelers die samen 30 Grand Slam-titels hebben gewonnen en allebei records hebben gevestigd die moeilijk te evenaren zijn: Andre Agassi en Steffi Graf. Deze editie wordt onvergetelijk. We hebben de lat een stuk hoger gelegd, maar het Roemeense publiek verdient de kans om de sportlegendes te zien die ons hebben doen dromen,” aldus Patrick Ciorcilă, medeoprichter van het Sportfestival.

De eerste 1000 kaarten voor de tennisdemonstratiewedstrijd gaan op maandag 15 januari om 14:00 uur in de verkoop en kunnen tegen Early Bird-prijzen worden gekocht via entertix.ro. Daarnaast zijn er ook 10 VIP-tickets beschikbaar tegen een gereduceerde prijs.

Early Bird ticketprijzen voor tennisdemo, Agassi en Steffi Graf op Sportfestival 2024:
Categorie 1 – 180 lei;
● Categorie 2 – 120 lei;
● VIP – 700 lei.

Andre Agassi, bijgenaamd The Punisher, begon zijn tenniscarrière in de jaren 80 en werd niet alleen bekend om zijn uitzonderlijke vaardigheden op de baan, maar ook om zijn onmiskenbare speelstijl, die wordt gekenmerkt door een krachtige return of serve en een agressieve backhand.

Hij heeft acht Grand Slam titels op zijn naam staan, waaronder: Australian Open (1995, 2000), Roland Garros (1999), Wimbledon (1992) en US Open (1994, 1999). Agassi is de eerste speler die de Golden Slam heeft gehaald – wat betekent dat hij alle Grand Slams en de Olympische gouden medaille in hetzelfde jaar heeft gewonnen – en ook de enige man die een Super Slam heeft gewonnen – alle Grand Slams, plus de Olympische gouden medaille en de ATP Finals, allemaal in hetzelfde jaar.

Hij was de eerste speler die alle vier het enkelspel won op drie verschillende ondergronden (hard, klei en gras) en is nog steeds de meest recente Amerikaan die de French Open (1999) en Australian Open (2003) won. Hij heeft ook 17 Masters titels en maakte deel uit van de Davis Cup winnende teams in 1990, 1992 en 1995.

Agassi bereikte voor het eerst de eerste plaats op de wereldranglijst in 1995, keerde terug naar de eerste plaats in 1999 en beleefde de volgende vier jaar de meest succesvolle reeks uit zijn carrière. In 2006 stopte Andre Agassi officieel met tennis, waarmee een einde kwam aan een indrukwekkende carrière.

Steffi Graf is een van de grootste en meest invloedrijke tennisspeelsters uit de geschiedenis, met een indrukwekkend palmares tussen 1982 en 1999. Graf staat bekend om haar agressieve stijl en uitstekende vaardigheden en heeft in totaal 22 Grand Slam titels gewonnen, waaronder elk van haar vier grote toernooien.

Ze bereikte de Golden Slam in 1988, won alle vier de Grand Slams en won de Olympische gouden medaille datzelfde jaar. Steffi Graf stopte met tennis in 1999 nadat ze een recordaantal van 377 weken bovenaan de WTA ranglijst had gestaan. Steffi Graf is nog steeds betrokken bij verschillende liefdadigheidsactiviteiten en vormt samen met Andre Agassi een van de beroemdste tenniskoppels.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *