Cristi Săpunaru, uitgedaagd door de Wereldkampioen Kempo: “Hij kan met een collega komen”.

Cristi Săpunaru, uitgedaagd door de Wereldkampioen Kempo: “Hij kan met een collega komen”.

Alina Pascu wil graag een potje voettennis spelen met de aanvoerder van Rapid.

Alina Pascu, de beste kempo atlete van Roemenië, blijft bij Rapid, traint op het volkslied van het team en wil een potje voettennis spelen met de veteraan van het Giulești-team.

Alina Pascu, meervoudig wereldkampioene kempo, is ook gepassioneerd door voetbal. De mooie sportster, die lid is van de Rapid Boekarest Club en van het Roemeense senior nationale kempo-team, heeft een speciaal lied waarop ze traint: het volkslied van Rapid.

Cristi Săpunaru, uitgedaagd door de wereldkampioen kempo

“Het is echt leuk om te trainen op het volkslied van Rapid. Het volkslied van Rapid is het mooiste volkslied en het gaf me de kans om een paar hele mooie bewegingen te doen”, zei Alina Pascu Boros, lid van het Roemeense nationale kempo-team.

Alina houdt niet alleen van voetbal, maar oefent het ook als ze tijd heeft: “Ik voel me heel goed als ik voetbal en ik ben echt heel getalenteerd in trappen”.

De atlete die gesteund wordt door de Roemeense Kempo Federatie nodigt Rapid-aanvoerder Cristi Săpunaru uit: “Misschien daag ik bij deze gelegenheid Cristi Săpunaru uit voor een potje voettennis. Het zou interessant zijn en als hij niet komt, kan hij met een collega komen en kom ik met sensei Amatto”.

Ze is ook fitnesscoach

Ondanks dat ze lid is van Rapid, is Alina er tot nu toe niet in geslaagd om een wedstrijd in het Giulești stadion bij te wonen, maar ze kijkt naar haar favorieten op tv wanneer ze de kans krijgt.

“Ik ben gefascineerd door de tribune, ze hebben de mooiste tribune. Ik hoop echt dat ik naar het stadion kan,” zei Alina.

Naast het beoefenen van wedstrijdsporten, wat ze al sinds haar vierde doet, is Alina ook al lange tijd fitnesstrainer. Sinds dit jaar is ze ook verantwoordelijk voor de fysieke training van de nationale senior kempo-teams van Roemenië. Ze wacht ook op de Rapid-spelers in de sportschool: “Ik wil ze zeker helpen met een fysiek conditioneringsprogramma en ik nodig alle Rapid-spelers uit om met mij te trainen”.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *