Gabi Tamaș en Ilie Poenaru officieel gepresenteerd aan Concordia Chiajna! “Ik ben gezocht door drie andere teams in Liga 1, waaronder Dinamo” VIDEO

Gabi Tamaș en Ilie Poenaru officieel gepresenteerd aan Concordia Chiajna! “Ik ben gezocht door drie andere teams in Liga 1, waaronder Dinamo” VIDEO

Voormalig international Gabi Tamaș is de nieuwe sportief directeur van de “groene adelaars”, Concordia Chiajna, 14e in de tweede divisie.

Ilie Poenaru vervangt coach Erik Lincar aan het roer van de Ilfovene ploeg.

Gabi Tamaș en Ilie Poenaru, officieel gepresenteerd aan Concordia Chiajna! “Ik ben gezocht door drie andere teams in Liga 1, waaronder Dinamo”

Concordia Chiajna speelt zaterdag om 14.00 uur tegen Unirea Dej, in de laatste ronde van het reguliere seizoen van de tweede divisie.

De twee hebben een contract tot de zomer getekend bij Concordia Chiajna, met recht op verlenging.

“Ik had de baan van voorzitter aangeboden gekregen bij Voluntari, maar ik had de papieren nog niet getekend. Hier heb ik getekend tot de zomer, om te zien of ik het leuk vind en of ik kan helpen met mijn ervaring. Eens kijken of ik het leuk vind.

Ik heb me ook ingeschreven voor de FRF cursussen, wat ik daar leer ga ik ook toepassen. Ik heb mijn trainerslicentie, ik wacht tot de FRF de cursussen vrijgeeft. De cursussen zijn opgezet met toestemming van de UEFA.

Voordat ik tekende werd ik gezocht door drie andere teams in League 1, waaronder Dinamo. Ik had gesprekken met de heer Nicolescu en Voicu. Ik heb ervoor gekozen om hier te komen, het is een serieus project.

Ilie Poenaru beslist over voetbal, ik kan alleen maar met wat argumenten komen. Ik breng gewoon wat papieren mee met wat spelers. Ik wil hem niet stressen. Ik werk aan mijn kant, hij werkt aan zijn kant.

Gabi Tamaș zegt dat Concordia-team niet in crisis verkeert

We zijn er nu. We zitten niet in een crisis, maar je weet hoe het is. Het is jammer dat het zover is gekomen. Als alles goed gaat, komt het volgend jaar ook goed,” zei Gabi Tamaș op de persconferentie.”Gabi Tamaș zei.

“Als hij zou spelen, zou hij een starter zijn! Maar hij koos ervoor om niet te spelen en we respecteren zijn beslissing. Toen president Tănase me vertelde dat Tamaș kwam als official was ik erg blij. We zullen een goed team vormen, daar ben ik van overtuigd, hij heeft veel ervaring”, gaf Ilie Poenaru toe.

Ilie Poenaru, voor het laatst bij FC Voluntari, heeft ook teams als Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaș, UT Arad gemanaged. Hij is als manager twee keer gepromoveerd van Liga 2 naar Liga 1 en als voetballer speelde hij zelfs voor Concordia Chiajna.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *