Dan Sucu, eerste reactie nadat Daniel Niculae was gearresteerd door gemaskerde mannen

Dan Sucu, eerste reactie nadat Daniel Niculae was gearresteerd door gemaskerde mannen

Dan Șucu, de meerderheidsaandeelhouder van Rapid, heeft gereageerd op de zaak waarin Daniel Niculae werd opgepakt door gemaskerde mannen. De voorzitter van Giules wordt gehoord in een zaak die de DIICOT heeft bereikt.

Daniel Niculae zou supporters van het team hebben geholpen om pyrotechniek mee te nemen naar wedstrijden en als hij schuldig wordt bevonden zal hij een stadionverbod krijgen.

De 41-jarige Daniel Niculae is vanaf 2021 voorzitter van Rapid.

Dan Șucu, eerste reactie nadat Daniel Niculae werd opgepakt door gemaskerde mannen

Daniel Niculae is opgepakt door de gemaskerde politie in een zaak van het opzetten van een criminele groep.

“Ik werd vanochtend wakker met een telefoontje dat de voorzitter van de club naar de hoorzittingen was vertrokken. Het is ongewoon, maar in het voetbal ben je aan veel gewend. We hebben wat aanvullende informatie.

Ik zag heel weinig van de gegevens die in het dossier staan, ik zag het deel dat met Daniel te maken had. Naleving van de wet staat voorop, waar we ook zijn. Maar ik zou een onderscheid maken tussen geweld en wat brandende fakkels.

Het onderzoek loopt nog. We zijn verplicht om de wetten te handhaven. Ik begrijp dat de fakkels en het pyrotechnische gedeelte verboden zijn, maar we kunnen fakkels niet gelijkstellen aan geweld, vechten in het stadion, vernieling. Dat zijn heel verschillende dingen.

Ik kan me meneer Niculae niet voorstellen met een machinegeweer in zijn hand. Als ik wist dat er wapens en munitie in Daniels huis waren, zou ik een probleem hebben. Maar ik denk niet dat dat het geval is.

Gebaseerd op wat we nu weten, zal Nico niet geschorst worden. We zullen afwachten, maar dat is niet het geval. Ik heb niemand gezien die meer betrokken is bij Rapid dan hij. Ik heb met Nico gesproken, ik zag niets verkeerds,” zei Dan Șucu, volgens GSP.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *