Wat Edi Iordanescu te zeggen heeft na Roemenië – Noord-Ierland, 1-1?

Wat Edi Iordanescu te zeggen heeft na Roemenië – Noord-Ierland, 1-1?

Het nationale voetbalelftal van Roemenië heeft vrijdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen Noord-Ierland in een vriendschappelijke wedstrijd in de National Arena in Boekarest.

Roemenië heeft nog maar twee overwinningen in negen wedstrijden tegen Noord-Ierland.

Wat Edi Iordănescu te zeggen heeft na Roemenië – Noord-Ierland, 1-1?

De Tricolores kunnen het goedmaken in hun volgende testDe vriendschappelijke wedstrijd van dinsdag tegen Colombia in het Civitas Metropolitano in Madrid.

“Het is drieënhalve maand geleden dat we de jongens hebben gezien. We hebben goede dingen gedaan. We hadden zeker meer kunnen doen, vanuit mijn oogpunt, en dat hebben we onlangs laten zien.

Vanuit een individueel oogpunt heb ik ook een aantal pogingen gedaan. Als je ze niet vriendelijk doet, doe je ze niet. Veel oplossingen op bepaalde posities zijn er niet, het is niet makkelijk om met een rechtsvoetige speler aan de linkerkant te spelen. Ik had graag iets anders gezien, maar Manea speelde in sommige opzichten de wedstrijd zoals ik hem vroeg.

Dit zijn spelers die hun stempel moeten drukken op de club. Het is heel moeilijk voor mij om minuten te geven.

Er zijn tenslotte 12 wedstrijden zonder nederlaag voor de nationale ploeg, maar ik had graag een andere consistentie gezien, een andere snelheid in het verplaatsen van de bal en het genereren van meer kansen. We hadden balbezit, maar veel passief, horizontaal balbezit.

Ik wilde Niță minuten geven, omdat hij het heel goed doet in Turkije. Er zijn grote kansen voor Moldavië, in Spanje, op het veld waar hij speelt. Om onder de Spaanse neus te staan. Het is belangrijk!” zei Edward Iordănescu.” zei Edward Iordănescu.

Hoe zagen de twee teams eruit?

  • ROEMENIË: Fl. Niță – Mogoș (Sorescu 46), Drăgușin, A. Burcă (Racovițan 75), Cr. Manea – R. Marin (Șut 75), Cicâldău (Olaru 62) – Man (I. Hagi 75), N. Stanciu, Fl. Coman (Mihăilă 62) – G. Puscas. SELECTIE: Edward Iordanescu
  • NOORD-IERLAND: C. Hazard (Peacock-Farrell 46) – Hume, Toal, McNair – Bradley, S. Charles, J. Thompson (McCann 71), Lane (McMenamin 62), Spencer – Reid (Magennis 71), Price. SELECT: Michael O’Neill
  • Gele kaarten: A. Burcă 61, G. Pușcaș 76, Sorescu 90+1 / C. Hazard 44, McNair 81
  • Scheidsrechters: Kristoffer Karlsson – Mehmet Culum, Fredrik Klyvere (allen Zweden) – Andrei Chivulete (Roemenië)


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *