Rihanna en Lady Gaga genomineerd voor Oscars

Rihanna en Lady Gaga genomineerd voor Oscars

De belangrijkste datum voor cinema nadert, maar niet alleen. Zoals we allemaal weten, Muziek is een fundamenteel onderdeel van het decoreren van een film en het creëren van een ideale sfeer voor de kijker. Nou dan, Rihanna en Lady Gaga beginnen dit nieuwe jaar met een Oscar-nominatie voor Best Original Song. Op 12 maart zal de rode loper opnieuw Los Angeles bedekken voor de 95e editie van deze prestigieuze prijzen.

Rihanna, die de leiding krijgt over de rust van de Superkom, is genomineerd door til me op tot Black Panthe: Wakanda voor altijd. Een langverwacht nummer omdat het wordt beschouwd als de terugkeer van de artiest en zakenvrouw in de muziekwereld.

Voor zijn deel, Lady Gaga concurreert om de prijs te winnen dankzij houd mijn hand vastvan de film Top Gun: Macerick, lied dat ze zelf heeft gecomponeerd. Dit zou niet de eerste keer zijn dat hij het beeldje mee naar huis nam, hij deed het in 2019 al voor Oppervlakkigeen lied dat hij samen met acteur Bradly Cooper zong in de film A Star Is Born.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *