FCSB, een GROTE STAP richting de titel! Kunnen volgend seizoen kampioen worden. Gigi Becali: “Ik wil een kruis van lichtjes maken”.

FCSB, een GROTE STAP richting de titel! Kunnen volgend seizoen kampioen worden. Gigi Becali: “Ik wil een kruis van lichtjes maken”.

FCSB versloeg CFR Cluj zondagavond met 1-0 in de vierde ronde van de play-off van de Superliga.

Het gat tussen koploper FCSB en de ploeg op de tweede plaats is 13 punten.

FCSB, een GROTE STAP richting de titel! Ze kunnen de volgende keer kampioen worden. Gigi Becali: “Ik wil een kruis van lichtjes maken”.

FCSB zette weer een stap richting de titel dankzij het doelpunt van Florinel Coman (16) uit een vrije trap van 20 meter.

De volgende wedstrijd is FCSB – Rapid, de laatste rechtstreekse wedstrijd met een 4-0 overwinning voor Giules.

“Ik heb geen ambitie tegen Rapid, mijn ambitie is om zo snel mogelijk de titel te winnen en op de Nationale Arena, met 55.000 mensen, wil ik van drones, zo groot als het veld is, een kruis van lichtjes maken. Terwijl de wedstrijd bezig is, laat het kruis in de lucht staan, Jezus zegeviert.

Alleen het kruis, dat is alles. We kunnen er “F-C-S-B.” op zetten. Ik weet het niet. We moeten goedkeuring krijgen en als we die krijgen ga ik naar de wedstrijd. Nu ben ik niet bang.”Gigi Becali vertelde aan Prima Sport.

FCSB kan dit weekend mathematisch kampioen worden, met de resultaten van fase 5 van de play-offs die hen waarschijnlijk de titel zullen brengen na een onderbreking van negen jaar.

In de onderlinge wedstrijden in het reguliere seizoen won FCSB thuis met 1-0 en de wedstrijd in Cluj-Napoca eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Hoe zagen de twee gelijke spelen eruit?

  • CFR CLUJ: R. Sava – Cr. Manea (Mogoș 78), M. Ilie (Kresic 58), Boben, Abeid – Muhar, K. Keita (El Kaddouri 70), Avounou (P. Michael 77) – C. Deac, Bîrligea, Otele. Coach: Francisc Dican
  • FCSB: Târnovanu – V. Cretu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru (Dawa 82) – Oct. Popescu (Radaslavescu 82), Miculescu (Antwi 89), Fl. Coman (Baba Alhassan 79). Coach: Elias Charalambous


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *