HYENAS, de multiplayer shooter van de makers van Alien Isolation, kondigt een nieuwe alpha test en zijn iconische map aan.

HYENAS, de multiplayer shooter van de makers van Alien Isolation, kondigt een nieuwe alpha test en zijn iconische map aan.

Het valt niet te ontkennen dat multiplayer shooters helemaal in zijn. Voorbeelden zoals Destiny 2, Apex Legends, Fortnite, Call of Duty Warzone… of de nieuwe projecten van Ubisoft zijn slechts enkele titels om naar uit te kijken. Maar hoe zit het met Sega, wat kunnen we verwachten van de blauwe reus?

Enkele maanden geleden werd het nieuwe spel aangekondigd van Creative Assembly, de studio die verantwoordelijk is voor Total War en Alien Isolation. Het is HYENAS, een multiplayer shooter extractie shooter voor PC en consoles.

De sleutel tot HYENAS is het creëren van een gemeenschap van bekwame en onbevreesde spelers die niet bang zijn om hun doel te bereiken. De afgelopen maanden zijn verschillende alfatests gestart.

Valt deze specifieke online multiplayer titel je op? Nou, je hebt geluk, want dit weekend (20-22 januari) wordt een alfatest gehouden. via Steam.

De nieuwe HYENAS alpha test komt met een belangrijke nieuwe functie: een kaart die zich afspeelt in New Yorkdie de meest emblematische plaatsen van de stad nabootst.

Nieuwjaar… en New York

Vanaf morgen, vrijdag 20 januari om 17:00 uur, zal de alpha test van HYENAS starten via Steam.. Sega heeft bevestigd dat het aanstaande maandag 23 januari om 09:00 uur wordt afgesloten.

De nieuwe playtest vindt plaats op de kaart We Took Manhattan, die zich afspeelt in New York City en opvalt door een zeer kenmerkend element van de stad: het Vrijheidsbeeld.

Het is natuurlijk niet de enige referentie. De kaart bevat de Brooklyn Bridge, de Wall Street Billboards… andere interessante plaatsen op deze nieuwe HYENAS-kaart worden getoond in de trailer hierboven.

De jongens van Creative Assembly beweren dat de kaart We Took Manhattan is compacter dan die in de vorige alpha (Greed is Good).een perfecte plaats voor tactische en schermminnende spelers.

Speciale vermelding verdient het Vrijheidsbeeld, dat is veranderd in een opeenvolging van tunnels en spelonken die naar de botinave leiden (het belangrijkste punt van het spel).

HYENAS heeft ook bevestigd de data van de volgende drie playtests. De volgende wordt gehouden van 17 tot 20 februari, de derde van 10 tot 13 maart (met een duidelijke knipoog naar Sonic), en de laatste van 31 maart tot 3 april.

Is er al een releasedatum? Voorlopig niet, hoewel HYENAS waarschijnlijk tegen de zomer of het laatste deel van 2023 klaar zal zijn. Voorlopig heeft Creative Assembly zich gericht op de PC-versie.

HYENAS is een van de meest veelbelovende multiplayer shootersen dat zijn er nogal wat. De game zal in de komende maanden beschikbaar zijn (hoewel een uitstel tot 2024 niet wordt uitgesloten) op PC en consoles, en we hebben zeker vertrouwen in alles wat uit Sega’s getalenteerde studio komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *