GTA The Trilogy is nu beschikbaar op Steam en Steam Deck, maar nog niet in de Epic Store.

GTA The Trilogy is nu beschikbaar op Steam en Steam Deck, maar nog niet in de Epic Store.

Rockstar heeft vandaag vrijgegeven Grand Theft Auto: De Trilogie – De Definitieve Editie op Steam: de compilatie van de drie iconische games die tussen 2001 en 2004 zijn uitgebracht en die de saga en de hele videogame-industrie opnieuw hebben gedefinieerd, komen voor het eerst op Steam. Stoom.

GTA De Trilogie is ook compatibel met Steam Deck, en is momenteel in de aanbieding voor 50% korting op Steam (29,99 €.) tot 2 februari, als onderdeel van een algemene aanbieding op Rockstar games.

Hoe zit het met de Epic Games Store? Ondanks een door een betrouwbare bron uitgelekte geruchte release op de Epic Games Store deze week, lijkt er een last minute hik te zijn geweest en zal GTA The Trilogy deze week op de Epic Games Store verschijnen. eind januari.

GTA The Trilogy nu beschikbaar op Steam, en compatibel met Steam Deck

Natuurlijk was GTA The Trilogy al beschikbaar op PC, maar alleen via de Rockstar Game Launcher (ter vervanging van de digitale versies van de originelen GTA 3, GTA Vice City y GTA San Andreas). Het ondersteunt ook NVIDIA DLSS

Een release in november 2021 die, laten we niet vergeten, vol zat met technische problemen, vooral op de PC. Om nog maar te zwijgen over de rest van het spel, ook al kreeg het later talloze patches.

Ondanks de teleurstellende remastering is GTA The Trilogy nog steeds een goede manier om drie mythische spellen te herbekijken met geactualiseerde graphics en besturing, en prestaties, die de loop van de videogame-industrie veranderden door veel risico’s te nemen… zozeer zelfs dat de makers het niet vertrouwden.

GTA The Trilogy is ook verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox X|S-serie, Xbox One, Nintendo Switch. In de huidige aanbiedingen van Rockstar heb je andere games zoals Grand Theft Auto V met 50% korting, Red Dead Redemption 2 met 67% korting en killer deals op games zoals GTA 4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *