Monster Hunter Rise: 6 tips en trucs die je moet weten als je nieuw bent in het spel

Monster Hunter Rise: 6 tips en trucs die je moet weten als je nieuw bent in het spel

Monster Hunter Rise is nu uit op PS5, PS4, Xbox X|S Series, Xbox One en Game Pass na zijn tijd op Nintendo Switch en PC. Als je van de gelegenheid wilt genieten en je al aan het voorbereiden bent op de jacht, wil je misschien beginnen met enkele algemene tips die je al geleerd hebt.

Hier laten we u achter met 6 tips en trucs voor beginnende jagers in Mosnter Hunter Rise. Een nieuw avontuur wacht op je in PS5, PS4, Xbox X|S Series, Xbox One en Game Pass.

Wees geduldig, leer en ken het spel

Monster Hunter heeft altijd bekend gestaan als een serie die in de eerste uren niet al te vriendelijk is voor de speler. Met Rise heeft Capcom echter goed werk verricht om nieuwe jagers te verwelkomen.

Laat je niet overweldigen door de diepte van het spel. Maak je geen zorgen dat het spel je al zijn systemen in één keer geeft, je krijgt het onder de knie terwijl je jaagt en jaagt. Dit is geen sprint, maar een langeafstandsrace en u zult er veel meer van genieten door beetje bij beetje vooruitgang te boeken.

Als je meer wilt weten over hoe managementsystemen werken, voedsel, de beste wapenrusting, tactieken tegen de gevaarlijkste monsters en andere dingen, in onze algemene gids voor het spel vind je alles wat je moet weten.:

Verken de jachtvelden en begrijp de monsters.

Monster Hunter Rise doet één ding heel goed: zijn de open jachtomgevingen enorm leuk om te verkennen.. Elk exemplaar is uniek en biedt een schat aan mogelijkheden. Als je de kaart kent, ken je ook de beesten die er wonen.

Maak gebruik van je trouwe Canyne om door de wildernis te versnellen, gebruik de Grote Chorcopters om door de lucht te zweven en verken je omgeving om waardevolle materialen te vinden. Zie jezelf als een jager en je zult er een worden.

Elk monster is speciaal, en hoewel de eerste paar gevechten altijd een uitdaging zijn, zul je je steeds meer op je gemak voelen naarmate je langer doorgaat – pas op voor territoriale gevechten tussen soorten!

Materialen zijn er in overvloed, maar raak niet overweldigd!

Het systeem van Monster Hunter Rise dwingt de speler om te blijven upgraden via allerlei wapen- en wapenbomen. De materialen om deze jachtwerktuigen te verkrijgen zijn uiterst talrijk.

Echter, de overgrote meerderheid kan je intuïtief zeggen uit welk monster of bron op de kaart ze komen.. Teken op uw jagersdagboek maar vrees niet. Hier zijn wat extra gidsen met betrekking tot de vreemdste materialen in het spel.

Gespecialiseerd in een paar wapens

De 14 verschillende wapentypes die Monster Hunter Rise biedt, kunnen enkele spelers intimideren. Daarom kun je beter zich specialiseren in een paar en begrijpen hoe het ene werkt voordat ze overgaan naar de volgende.. Elk heeft zeer gevarieerde en diepe combo’s.

Welke zijn het meest interessant om mee te beginnen? De lang zwaard is uiterst veelzijdig, de zwaard en schild zal u in staat stellen het gebrek aan ervaring en de boog is een vrij eenvoudig wapen met veel diepgang als je graag met afstandswapens speelt.

De dorpsmissies zijn nog maar het begin

Wanneer u uw reis begint door Kamurahet dorp in Monster Hunter Rise, zullen twee soorten quests beschikbaar zijn: dorp quests en Hunter Guild quests. Ons advies is om u op het eerste te concentreren.

Zo leer je de belangrijkste concepten van het spel in een veel geschikter tempo. Het voltooien van deze opdrachten is echter niet het einde van het spel. Zodra je ze voltooid hebt, ga je naar de gilde taverne en hier zul je in staat zijn om de High Rank quests aan te pakkenmet nieuwe monsters en het echte einde van de plot van het spel.

Leer hoe je de choropter moet gebruiken

De cordopter is wat Monster Hunter Rise grotendeels definieert.. Dit gereedschap geeft je een ongelooflijke mobiliteit, zowel in als buiten het gevecht. Als je het gebruik ervan beheerst, zul je veel meer van het spel genieten.

De cordopterstoten zijn essentieel voor het verticaal doorkruisen van de jachtvelden, het uitvoeren van epische en dodelijke combo’s, en zelfs het ontwijken van aanvallen die je zouden kunnen verstijven. Het is een leuk instrument om te gebruiken.

En daarna kunnen we alleen maar zeggen: Fijne jacht! Een groot avontuur wacht op je. Natuurlijk mag je onze algemene gids voor Monster Hunter Rise niet missen: tips, trucs, beste wapens en harnassen, geheimen en nog veel meer.

Als je op zoek bent naar geweldige en krachtige wapens, aarzel dan niet om de volgende gidsen te bekijken: Ninja Sword, hoe je het mythische wapen smeedt waarmee je altijd kritieke klappen krijgt of hoe je de Ice Steel Hammer krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *