Wat is de beste manier om het goud in Marvel Snap uit te geven?

Wat is de beste manier om het goud in Marvel Snap uit te geven?

Marvel SnapZoals alle gratis te spelen spellen kan het een beetje verwarrend zijn met de hoeveelheid valuta die het heeft: Credits, Golds, Power-ups, Experience, Collector en Season Pass levels… Het is een puinhoop!

Wat dat betreft, het belangrijkste dat je moet begrijpen is dat (zoals gebruikelijk in deze spellen) de. Goud is de meest waardevolle valuta, de enige die je met echt geld kunt kopen via microtransacties.

Anderzijds, de Credits (de blauwe valuta) is het type valuta dat die je het meest zult gebruiken in het spelomdat het wordt gebruikt om kaarten te upgraden (uit de kaartensectie) en hun zeldzaamheid en voortgang in het spel te verhogen. het collectieniveau.

Dus je bent waarschijnlijk door het spel gevorderd, hebt al je blauwe credits uitgegeven… maar verzamelt goud zonder te weten waar je het aan moet uitgeven – we hebben je gedekt in deze Marvel Snap gids!

Hoe goud te krijgen in Marvel Snap

Het is relatief gemakkelijk om aan goud te komen, zij het in kleine, frequente hoeveelheden, door het voltooien van de missies (zowel dagelijks als wekelijks).

Als je alle dagelijkse quests voltooit, krijg je goud (individueel geven ze je Season Credits en Experience, waarmee je op je beurt in level kunt stijgen en gratis beloningen kunt krijgen, waaronder goud).

Maar als je je goudreserves wilt vergroten, kun je het direct via de winkel kopen met echt geld. Dit zijn de equivalenten, maar we raden het natuurlijk niet aan…

 • 300 goud voor 5,49 euro
 • 700 goud voor 10,99 euro
 • 1450 goud voor 21,99 euro
 • 2600 goud voor 37,99 euro
 • 3850 goud voor 54,99 euro
 • 8000 goud voor 109,99 euro

Beste manieren om goud uit te geven

Waar is goud voor? Er zijn in principe drie toepassingen van goud in Marvel Snap:

 1. Koop kaartvarianten in de winkel, voor 700 of 1200 goud per stuk (alleen cosmetisch).
 2. Vul nieuwe quests, 2 quests voor 120 goud.
 3. Credits kopen: 150 credits voor 120 goud; 500 voor 400 goud

Wat is de beste manier om goud uit te geven? Naar onze mening zijn de eerste twee geldig. Tenzij je betaalt voor de zeer dure seizoenspas (11 euro per maand) heb je bijna geen mogelijkheid om je goud uit te geven. cosmetische varianten krijgen van kaarten, behalve door ze te kopen met goud.

Ze zijn erg duur, ja, maar als je op een dag een coole variant van je favoriete kaart ziet (die je veel zult gebruiken en zien)… trakteer jezelf dan!

Als we serieus worden, de meest efficiënte manier om het goud te gebruiken, waardoor je het ook langzaam kunt uitgeven, is om meer dagelijkse zoektochten te kopen. Deze zullen je helpen meer Credits en Experience te verdienen, wat je weer verder helpt in de pas en het makkelijker maakt om meer goud te verdienen.

De enige optie die we raden helemaal niet aan om credits te kopen met goud.. Credits zijn de meest noodzakelijke valuta in het spel, ja, maar het is ook een valuta die relatief gemakkelijk en snel elke dag te verkrijgen is door simpelweg te spelen en quests te voltooien.

Naarmate je verder komt, zal de snelheid afnemen, omdat het verhogen van het zeldzaamheidsniveau van de kaarten en dus het stijgen van het verzamelniveau steeds duurder wordt. Dit is hoeveel het je kost in credits en power-ups om kaarten in level te krijgen:

 • Zeldzaam: 1 verzamelniveau (25 credits / 5 power-ups).
 • Zeldzaam: 2 collectie levels (100 credits / 10 power-ups).
 • Epic: 4 verzamellevels (200 credits / 20 power-ups).
 • Legendarisch – 6 verzamelniveaus (300 credits / 30 power-ups).
 • Ultra – 8 Levels verzamelen (400 Credits / 40 power-ups).
 • Infinity – 10 Collectie Levels (500 Credits / 50 Power-ups).

In plaats van credits te kopen met goud, wat vrij duur is voor hoe snel je credits uitgeeft, is het beter om de dagelijkse opdrachten in te vullen…: het is goedkoper en efficiënter om meer credits te krijgen, evenals EXP en soms goud (en het kost meestal niet veel moeite om de missies te voltooien).

Maar, we staan erop: ook al is het niet de goedkoopste, we willen je niet het (zeer) occasionele plezier ontnemen om een cosmetische variant te kopen van een kaart die je erg leuk vindt. voor 700 of 1200 goud… maar denk goed na, want het is niet iets wat je je vaak zult kunnen veroorloven: als je er een ziet die je leuk vindt, wacht dan een paar dagen om te zien of er geen andere is die je leuker vindt, want meestal rouleren ze allemaal regelmatig in de winkel.

Hier laten we je achter met de complete gids voor Marvel Snap, het gratis te spelen kaartspel op iOS en Android, en andere artikelen zoals de Nick Fury of Zero meta decks, de beste strategieën om af te leggen, hoe je Season Pass kaarten krijgt zonder te betalen of het beste Guardians of the Galaxy deck.

Voor meer informatie leggen we hier uit wat de beste kaarten zijn om mee te beginnen, credits en goud, hoe je snel credits krijgt, de beste methode om kaarten te krijgen en hoe je je collectie op peil brengt en 5 trucs die gevorderde spelers onder de knie moeten krijgen.

We vertellen je ook de beste kaarten met kosten 1, beste kaarten met kosten 3, hoe je het Control Sera deck gebruikt, wat is en hoe je moet Snappen, hoe locaties werken en hoe je nieuwe varianten krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *