Het einde van Marvel’s Avengers is officieel: de update van maart zal de laatste zijn.

Het einde van Marvel’s Avengers is officieel: de update van maart zal de laatste zijn.

(Origineel nieuws): Crystal Dynamics heeft aangekondigd dat na update 2.8 op 31 maart dit de laatste update zal zijn en ze geen inhoud of functies meer zullen toevoegen aan het spel; alle officiële ondersteuning zal eindigen op 30 september 2023.

Zelfs als de ondersteuning wordt stopgezet (…) zullen campagne en multiplayer beschikbaar zijn…“. Alle informatie over de sluiting van de winkel, gratis cosmetica en het einde van de kredietverkoop is te vinden op de website.

(Origineel nieuws): Update 2.7, die de Winter Soldier Hero en Cloning Lab Omega-Level Threat toevoegde, is de laatste nieuwe inhoud die aan het spel is toegevoegd. Er komen geen nieuwe cosmetica naar de Marketplace, en alle laatste balansupdates komen in Update 2.8 in maart.

Marvel’s Avengers is een van de grote struikelblokken van de generatie geweest. Square Enix vertrouwde op de populariteit van het schijnbaar almachtige merk Marvel, en het talent en de ervaring van Crystal Dynamicsom een Destiny-achtige game-as-a-service te lanceren die elk jaar zal evolueren met nieuwe verhalen en personages.

Maar het heeft het zelfs sinds zijn eerste beta niet gemakkelijk gehad, en van controverse naar controverse komen we aan in 2023, een jaar dat het definitieve einde zou kunnen betekenen van Marvel’s Avengers.

Volgens een bericht van exputer heeft Crystal Dynamics de ontmanteling van dit spel versneld, en heeft het zojuist zijn laatste hoofd ontwikkeling ontslagen, Brian Waggoner…maar om redenen die weinig met het spel te maken hebben.

Waggoner, de huidige gameplay director voor Marvel’s Avengers (velen kwamen en gingen, zoals Shaun Escayg, die terugkeerde naar Naughty Dog), werd ontslagen nadat er racistische tweets op zijn account waren gevonden, en Crystal Dynamics (dat nu deel uitmaakt van Embracer Groep) wilde zich publiekelijk van hem distantiëren.

Het abrupte vertrek van Waggoner, dat veel onafgemaakte zaken achterlaat, lijkt het onvermijdelijke te hebben bespoedigd, de ontmanteling van het team, dat zich zal richten op het nieuwe spel van Tomb Raider voor Amazon.

Kroniek van de laatste paar maanden van Marvel’s Avengers: wat is er gebeurd en wat gaat er komen.

In december voorspelde dezelfde media dat Marvel’s Avengers in 2023 geleidelijk zou stoppen. Maar hun laatste rapporten suggereren dat Crystal Dynamics dit proces heeft versneld en zou volgende week de volledige stopzetting van de ontwikkeling kunnen aankondigen..

Dit zou echter betekenen dat de ontwikkeling van nieuwe inhoud wordt stopgezet en dat er slechts weinig personeel overblijft om de laatste bugs te verhelpen. voorlopig niet van plan om servers te sluiten.

Marvel’s Avengers zou dus “zo lang mogelijk” speelbaar blijven, en ook met enkele van de gebruikelijke veranderingen wanneer online games as a service hun cyclus beëindigen, zoals een “verandering” in het microtransactiesysteem en kunstmatige tijdsbeperkingen.

Deze veranderingen moeten de gemeenschap ten goede komen, bijvoorbeeld doordat het gemakkelijker wordt om cosmetica te krijgen… vooral met de recente zoveelste Thor skin controverse die 15 euro kost…

Marvel’s Avengers inhoud die is achtergelaten

Exputer heeft het ook over veel inhoud die weggelaten zal worden. Dat omvatte andere personages zoals She-Hulk of Captain Marvelmaar ook een strijd tegen Ultrondie vanaf het begin was gepland, en zelfs een “Patrouille” modus waarin je de grotere kaart van het spel kunt verkennen, als een kleine open wereld, en verschillende missies en invallen kunt betreden en verlaten.

Niets daarvan zal waarschijnlijk het daglicht zien, waarvan de laatste update simpelweg zal de mobiliteitsproblemen van sommige personages oplossenzoals de Hulk of Captain America, die te traag en onhandig zijn in vergelijking met andere personages.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *