Amouranth reageert op Auronplay na te hebben gezegd “ik walg van jullie inhoud” en het ziet ernaar uit dat er spanning komt bij Rubius’ Squid Craft Games

Amouranth reageert op Auronplay na te hebben gezegd “ik walg van jullie inhoud” en het ziet ernaar uit dat er spanning komt bij Rubius’ Squid Craft Games

Auronplay ontvangt een antwoord van Amouranth nadat de Spanjaard zei dat “de inhoud ervan doet me walgen“Ga je spanning zien bij de Squid Craft Games op Twitch? Rubius?

Het lijkt erop dat de streamer die momenteel in Andorra verblijft was niet zo blij dat Kaitlyn Siragusa was uitgenodigd voor de Minecraft serie van El Rubius.

En hoewel het hem niet echt kan schelen, lijkt hij een beetje tegen het feit dat de streamer Amouranth komt in Squid Craft Games 2..

Volgens de inwoner van Badalona is hij niet zo blij met het meisje dat in Houston woont en live commentaar geeft op de “smashes” die ze andere streamers zou aandoen.

Meer dan dat, omdat er onlangs een zaak is geweest met de eveneens streamer IlloJuan, waar hij ditzelfde heeft opgemerkt; en waarvoor de in Malaga geborene haar heeft geantwoord.

Maar het ging een beetje te ver, want Amouranth heeft een virtuele versie van TheGrefg gemaakt voor een “Big Brother” met streamers in De Sims.

Amouranth reageert op Auronplay op zijn persoonlijke profiel

Je kunt alles controleren wat je wilt“, begon de streamer op Twitter. De reacties waren via een mini-thread op Elon Musk’s platform.

Op een dag zullen we allemaal terugkijken en wenen. Want er zullen geen deuren meer zijn om open te breken…” ging Amouranth verder, verwijzend naar de belemmeringen voor deelname op basis van de inhoud die hij maakt.

Ik vrees geen leger van leeuwen geleid door een schaap, ik vrees een leger van schapen geleid door een leeuw.“Het is duidelijk dat deze woorden haar erg van streek maakten.

Als dit alles gevolgen heeft voor haar deelname aan de Squid Craft Games 2 door El Rubius of niet valt nog te bezien, maar de spanning zal met een mes te nemen zijn.

Het lijkt erop dat naast haar ook xQc haar deelname heeft bevestigd. De uitnodiging aan beiden -maar vooral aan haar- kwam omdat zij de rechten heeft op The Squid Game.

Dit jaar was het alleen voor Spaanstaligen, maar nu willen ze mensen uit de hele wereld en daarom hebben ze hen uitgenodigd; zowel zij als hij hebben aanvaard.

Wil je de Auronplay antwoord aan Amouranth nadat hij Amouranth heeft verteld dat “ik walg van je inhoud”??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *