Perfect Dark zit weer in de problemen en komt minstens een jaar na de nieuwe Tomb Raider uit, volgens een insider van Crystal Dynamics.

Perfect Dark zit weer in de problemen en komt minstens een jaar na de nieuwe Tomb Raider uit, volgens een insider van Crystal Dynamics.

Wanneer krijgen we de remake van Perfect Dark te zien? Volgens een insider insider door Crystal Dynamics, lijdt aan een nieuwe tegenslag en zou nu naar PC en Xbox minstens een jaar na de nieuwe Tomb Raider.

Zoals het gerucht gaat, wordt de Perfect Dark reboot geleid door Crystal Dynamics, een studio die na de laatste verkoop van Square Enix aan Embracer Group aanvankelijk werd gevreesd voor de reboot.

Hoewel het allemaal hetzelfde blijft, is het mogelijk dat deze hobbels hebben bevestigd dat de studio die Tomb Raider heeft gemaakt veel belang heeft bij het spel en hebben prioriteit gaf aan Lara Croft.

Nu Miller Ross als bekende leaker en insider bij Crystal Dynamicsvertelt dat Perfect Dark een “speed bump” heeft geraakt en nu naar verwachting minstens een jaar na de nieuwe Tomb Raider.

Miller heeft vaak informatie over games gegeven die juist bleek te zijn, zowel over de studio als over Marvel’s Avengers zelf, dus we zullen zien vanaf hier.

Tomb Raider draait op volle toeren, Perfect Dark heeft een paar hobbels genomen. Je zult de eerste eerder zien dan de tweede.“zei hij in ResetEra.

Perfect Dark Reboot voor 2025?

Miller zelf zei hierna ook: “Ik zou er minstens een jaar tussen wachten.“. Het lijkt erop dat Tomb Raider ook langer in ontwikkeling is dan men zou verwachten.

Tomb Raider is eigenlijk al veel langer in ontwikkeling dan men denkt, hoewel het opnieuw werd opgestart op het moment dat men overstapte van Foundation naar Unreal Engine 5.

Het hangt al een tijdje in de lucht…“, bevestigt Miller tot besluit. Hoewel Xbox Game Studios sprak over Perfect Dark en de moeizame ontwikkeling ervan, is er inderdaad niets bekend over het spel.

Maar tot overmaat van ramp verloor Perfect Dark zijn Game Director, die op zijn beurt… veteraan van de Tomb Raider saga. Dat betekende geen problemen, maar het was een kleine smet op de schepping.

Eind vorig jaar erkende Microsoft de afwezigheid van Xbox tijdens The Game Awards en beloofde snel nieuws. Deze reboot is een van de meest verwachte Xbox X Series X|S exclusives van 2023.

Als het waar is dat Perfect Dark zit weer in de problemen en komt minstens een jaar na de nieuwe Tomb Raider uit.Wanneer kunnen we deze spellen op hun respectievelijke consoles zien?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *