CD Projekt RED geeft details over de eerste grote update van The Witcher 3 Next Gen en een belangrijk stuk DLC voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

CD Projekt RED geeft details over de eerste grote update van The Witcher 3 Next Gen en een belangrijk stuk DLC voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

The Witcher 3 Next Gen en Cyberpunk 2077: Phantom Liberty hebben verborgen details die langzaam worden onthuld door CD Projektwant beide komen alleen naar PS5, Xbox Series X|S, PC en Steam Deck.

Aan de ene kant is er de Cyberpunk 2077 DLC, die wordt “de enige geplande uitbreiding“voor het spel met Idris Elba in 2023 dat betaald wordt.

Maar deze uitbreiding van het spel heeft het grootste budget dat CDPR ooit in een DLC heeft gestoken, overtreft het massale Blood and Wine uit The Witcher 3 en blaast de RPG nieuw leven in.

Phantom Liberty wordt ook de terugkeer van Keanu Reeves als Johnny Silverhand en dit alles naast het vervolg op het spel, dat nu Project Orion heet.

En alsof dat nog niet genoeg is, werkt de Poolse studio die eigenaar is van GOG aan The Witcher Remake, de nieuwe The Witcher 4 en de nieuwe trilogie van de Witcher saga gebaseerd op de romans van Andrzej Sapkowski.

In gesprek met PCGamesN bevestigde een woordvoerder van CDPR dat “wordt Phantom Liberty de grootste uitbreiding in de geschiedenis van CDPR.“.

We wachten nog steeds op de potentiële omvang van de DLC in termen van missies en duur, CDPR zei ook dat “details over de omvang van het spel worden later bekendgemaakt.“.

The Witcher 3 Next Gen krijgt een grote update

De remake van het spel met Geralt van Rivia in de hoofdrol… is net uitgebracht in volgende generatie consoles en PCmaar ze zullen binnenkort een verdere verbetering toevoegen.

Maar zoals bevestigd door Marcin Momot als directeur van de Wereldwijde Gemeenschap bij CDPR: “We hebben aan deze update voor W3NG gewerkt en hij lijkt in de laatste fase te zijn.“.

Omdat een gebruiker hem vertelde dat hij graag meer details van de update op PC zou willen weten. “Het zal niet lang meer duren. We zullen meer informatie delen zodra we kunnen.“.

Los daarvan bevestigde de studio dat The Witcher 3 binnenkort in fysieke vorm te koop zal zijn voor PS5 en Xbox Series X, nadat ze het een tijdje geleden in de lucht liet hangen.

Ondertussen heeft het een nieuwe patch uitgebracht voor The Witcher 3 op PC met verbeteringen in de Steam Deck prestaties, lost bugs in de fotomodus op. en meer.

Voorlopig CD Projekt RED geeft details over de eerste grote update van The Witcher 3 Next Gen en een belangrijk stukje DLC voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *