Hoe te boerderij onbeperkt ijzer in Minecraft met behulp van Golems

Hoe te boerderij onbeperkt ijzer in Minecraft met behulp van Golems

Na de laatste update van Grotten en kliffen voor Minecraftde bron van de ijzer is moeilijker dan ooit, dus de gebruikersgemeenschap is op zoek naar nieuwe methoden om dit kostbare materiaal te verkrijgen.

Een manier om ijzer te krijgen in Minecraft na de laatste update naar Caves and Cliffs is om te proberen de gevreesde ijzeren golems die we kunnen elimineren om de bron te verkrijgen die we nodig hebben.

In deze gids gaan we je niet alleen vertellen hoe je ijzeren golems maakt of waar je ze kunt vinden in spellen, maar ook hoe je een ijzeren golem farm maakt zodat je nooit zonder ijzeren golems komt te zitten, en het is heel eenvoudig.

Dankzij ijzeren golems kunnen ze de dorpen waarin je geïnteresseerd bent goed beschermd houden, maar aan de andere kant kunnen ze zich ook tegen je keren als je een zeer lage dorpspopulariteit hebt.

Hoe te boerderij onbeperkt ijzer in Minecraft met behulp van Golems

Waar vind je ijzeren golems?

IJzeren golems kunnen vrij gemakkelijk worden gevonden in het natuurlijke verloop van het spel, aangezien ze meestal in dorpen verschijnen.

Ze zitten ook vaak vast in sommige plunderstations, waar je ze kunt bevrijden en ze zich bij je voegen.

Als je ijzer nodig hebt, lok je in beide gevallen gewoon hun dood uit.

Hoe maak je een ijzeren golem?

Het recept is heel eenvoudig, en in feite moeten we vier ijzeren blokken in een T-vorm plaatsen, en dan een gesneden pompoen erop leggen. Het ontwerp is zeer belangrijk en er moet ruimte zijn in alle vier de hoeken van de 9 × 9.

Hoe maak je een ijzeren golem boerderij.

Het is vrij eenvoudig, en eigenlijk heb je alleen een paar dorpelingen nodig, een vijand om het dorp binnen te komen, bedden, hoppers, kisten en een hoop blokken. Of je kunt ze maken als je wilt.

Golems kunnen in het dorp verschijnen, zolang er tenminste 3 dorpelingen zijn en er iets te beschermen is, dus vijanden moeten ook in het gebied komen.

Het goede aan deze wezens is dat ze niet alleen dorpen beschermen of op wacht staan, maar dat ze ook geen schade oplopen als ze vallen, of in het water vallen.

Maar zoals we je al zeiden, als je te weinig populair of vervelend bent in het dorp, kunnen ze zich tegen je keren.

Speel je meestal Minecraft? Dan raden we je aan een kijkje te nemen in deze gidsen over Hobby Consoles: De beste zaden voor versie 1.19 in september 2022, Lijst van alle veranderde toestanden en hoe ze te krijgen, of Waarvoor de koraalvrucht dient en mogelijke toepassingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *