Dead Space Remake heeft alternatief einde, trofeeënlijst onthult

Dead Space Remake heeft alternatief einde, trofeeënlijst onthult

Dead Space Remake zal blijkbaar een alternatief einde hebben voor dat van Dead Space wanneer het uitkomt voor PCSteam Deck, Xbox Series X|S en PS5 in januari 2023.

Hoewel dit nog niet bevestigd door EA zelf of het ontwikkelingsteam van Motive.de trofeeënlijst van het spel is nu onthuld via True Trophies.

Gezien de mogelijke verfilming, de minimale en aanbevolen vereisten en wat de makers hebben gezegd over de getrouwheid, zal het iedereen bevallen.

Naar verluidt kun je deze keer een trofee krijgen met de naam “Vergadering“en het verschijnt zodra”ziet het alternatieve einde op elke moeilijkheid“.

Zoals je kunt verwachten, gaat deze lijst niet in op wat het is of hoe je het kunt krijgen. Maar het is een nieuwe ervaring in de remake en een extra manier om deze trofee te krijgen.

Bovendien is het zelfs mogelijk dat de fans van de originele Dead Space zijn meer dan enthousiast over het idee dat dit leidt tot toekomstige Dead Space projecten.

Electronic Arts zorgde voor een goede reboot in videogames.

We zijn minder dan een week verwijderd van de release op consoles en PC, dus de tijd is tegen ons om hem te pre-orderen bij GAME, want hij wordt geleverd met een exclusieve metallic folie als geschenk.

Vermeldenswaard is dat de trofee voor het zien van het alternatieve einde in Dead Space Remake is Silver.dus het mag geen extreme uitdaging zijn en is eerder verborgen.

De rest van de trofeeën zijn vrij standaard en onthullen niet veel, maar je ziet wel dat Dead Space zowel de “Ik ga geen Dead Space” modus als de “Ik ga geen Dead Space” modus krijgt.Onmogelijk” als de Nieuwe Game Plus modus.

Dit zou ook bevestigen dat het geen gemakkelijke Platinum wordt, als je wat dieper in de lijst gaat zie je dat er een trofee is voor het voltooien in beide modi; dat betekent dat je het spel twee keer moet voltooien om ze allemaal te krijgen.

Je moet ook alle wapens krijgen, alle upgrades uitrusten, 30 vijanden doden met elk wapen, het spel uitspelen met alleen de Plasma Cutter en meer.

Zoals gemeld door TrueAchievements heeft de trofeeënlijst ook iets om Dead Space-fans erg blij mee te maken, maar wat?

Zal het de beroemde “Wees niet verwaand, jongen.“waar je het SDA kanon moet overleven met behoud van meer dan 50% van de schildsterkte?

Op het moment dat de Isaac Clarke keert terug naar Dead Space Remake naar moderne consoles en PC is gemarkeerd als highly anticipated in januari en zelfs heel 2023.

Nou, nu we weten over de alternatief einde in Dead Space Remake volgens de trofeeënlijstGa je voor de Platinum?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *