Hoe vissen werkt in Fire Emblem Engage: tips, trucs, hoe je betere hengels krijgt en alles wat je verder moet weten.

Hoe vissen werkt in Fire Emblem Engage: tips, trucs, hoe je betere hengels krijgt en alles wat je verder moet weten.

Fire Emblem Engage is een Japanse role-playing game, en niet verrassend bevat de titel. een aantal minigames, waaronder vissen. De Nintendo Switch exclusive biedt de mogelijkheid om wat tijd door te brengen met een hengel in de hand.

Als je nog steeds niet weet hoe het werkt, wat je moet doen om erin te vissen. Fire Emblem Engage of u wilt gewoon koop betere hengels om grotere vissen te vangenvrees niet, want hier zijn alle details.

Hoe vissen werkt in Fire Emblem Engage: tips, trucs, hoe je betere hengels krijgt en alles wat je moet weten.

De Somnielde thuisbasis van Fire Emblem Engage, bevat een handvol activiteiten die in de loop van de hoofdstukken worden vrijgespeeld. Vissen is er één van, maar deze mini-game is één van de eerste die verschijnt.

Als je hoofdstuk 8 hebt voltooid, krijg je toegang tot het vissen in de Somniel. die geleid zal worden door prins Diamant. Hij geeft je de laagste kwaliteit hengel en je bent klaar om te gaan vissen.

Het mini-spel werkt heel eenvoudig. Je moet je haak in de vijver gooien op de punten waar je kleine rimpelingen ziet. Zodra je dit doet, zal de vis bijten. Je moet op A drukken op het moment dat de haak volledig in het water zakt.

Nu ziet u een beeld van het silhouet van de vis die van links naar rechts beweegt. Je moet de vis in tegengestelde richting trekken tot je hem op een plek krijgt waar hij moe wordt. Daar moet je herhaaldelijk op A drukken tot je het leven van de vis tot het maximum hebt teruggebracht.

Er is een immense hoeveelheid vis te krijgen en met hen. Je krijgt belangrijke Loop Fragmenten en nuttige ingrediënten om te kunnen koken.. Hoe groter de vis, hoe meer beloning je krijgt en daarvoor moet je twee betere hengels aanschaffen.

Deze kunnen gekocht op de Timerra vlooienmarkt op de SomnielMaar niet meteen, het duurt nog een paar hoofdstukken voordat je de beste hengel krijgt. Nu weet je hoe je je lijn moet uitwerpen.

Als je meer wilt weten over het spel in de diepte, raden we je aan te kijken naar de 7 dingen die ik wilde dat ik had geweten voordat ik Fire Emblem Engage speelde en natuurlijk onze recensie van dit geweldige spel voor Nintendo Switch.

Je kunt ook onze gids bekijken waarin we je de beste Fire Emblem Engage-personages laten zien die je niet mag missen in je team. Wat vind je tot nu toe van het spel?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *