Ontwikkelaars Persona 3 Portable “goed op de hoogte” van problemen met geluidskwaliteit

Ontwikkelaars Persona 3 Portable “goed op de hoogte” van problemen met geluidskwaliteit

De makers van Persona 3 Portable zijn zich terdege bewust van de geluidskwaliteitsproblemen bij het spelen in PS4PS5, PS5, Xbox, Switch, PC en Steam Deck; wees gerust dat ze een oplossing zoeken.

Spelers van de onlangs uitgebrachte versie van het spel op moderne platforms melden dat het spel verschillende gevallen van audioproblemen kent.

Dit is iets wat de ontwikkelaars “zeer bewust“Ze hebben zelfs patches in volle ontwikkeling en actieve kwaliteitscontrole binnen de studio.

Na de heruitgave van Persona 4 Golden in 2020 voor en nu op consoles naast P3P beide met Spaanse ondertitels en diverse verbeteringen, zijn beide niet langer op PSP en PS Vita helemaal niet.

Het spel is grotendeels positief ontvangen (hoewel velen nog steeds de voorkeur geven aan de FES-versie van het spel), maar er zijn nogal wat spelers die problemen met de audiokwaliteit melden; samen met andere zaken.

Zoals we lezen op The Gamer, lijkt het erop dat er niet lang meer gewacht hoeft te worden, want hij is onderweg. Het SMTNetwork-account meldt dat het ontwikkelingsteam voor beide poorten op de hoogte is van deze problemen.

Deze patches zijn “in volle ontwikkeling“en in de kwaliteitscontrole van de studio, maar Atlus noch Sega hebben nog iets gezegd over de problemen of de patch.

Persona 3 cover met elk personage brengt eindelijk eerbetoon

SMTNetwork zegt: “Het spijt me dit te moeten bevestigen met het ontwikkelingsteam, maar de patches voor ALLE versies van de P3P-port zijn in ontwikkeling en QA.

Ze zijn ZEER BEWUST van de geluidskwaliteit, vooral…“commentaar op dit account, dat zeer betrouwbaar is als het gaat om Atlus-spellen.

Een voorbeeld van de audioproblemen is te zien hier waar NamsCompendium de openingsscènes van het PSP-spel vergelijkt met de huidige remaster.

Men hoort Yukari Takeba zeggen “Daar gaat ze.“Het account beweert zelfs dat het spel werd geadverteerd als een geremasterde versie en niet als een port.

Nu dat de makers van Persona 3 Portable zijn “zeer bewust“van geluidskwaliteitsproblemenWe zullen zien hoe lang het duurt om een oplossing voor het probleem te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *