343 Industries zal Halo blijven ontwikkelen “nu en in de toekomst”, ondanks geruchten dat het

343 Industries zal Halo blijven ontwikkelen “nu en in de toekomst”, ondanks geruchten dat het

343 Industries zal Halo blijven ontwikkelen “nu en in de toekomst“ondanks geruchten van het tegendeel. De Xbox studio en PC is getroffen door ontslagen in Microsoft van onlangs.

Desondanks hebben ze bij 343i hun vlag geplant als. studie belast met de Master Chief en na Halo 4 en Halo 5 Guardians gaan ze veel verder dan het recente Halo Infinite.

Er kunnen geruchten zijn geweest van een ontwikkelaar in de Halo franchisemaar de huidige makers hebben hun mening erover gegeven – en fel ook.

De studie is gepubliceerd via de officiële Halo Twitter account dat 343 Industries niet van de boot stapt als het gaat om het aanvoeren van de… Master Chief saga en zijn Spartan in de spelen.

Studiohoofd Pierre Hintze gedeeld het bericht op het sociale netwerk van het vogeltje, zeggende: “Halo en Master Chief zijn hier om te blijven.

343 Industries zal Halo nu en in de toekomst blijven ontwikkelen, inclusief epische storytelling, multiplayer en meer van wat Halo geweldig maakt.“.

De elite van het spel blijft met helm en harnas trouw aan de Halo-essentie.

Het nieuws komt niet alleen na deze ronde van ontslagen bij Microsoft en Xboxwant de creative director van Halo Infinite verliet 343 Industries in december, en onlangs werd de director multiplayer van Halo Infinite ontslagen. Joseph Staten verliet de studio voor Xbox publishing..

Andere Xbox Game Studios ontwikkelaars zoals The Coalition… (Gears 5) hebben ook geleden onder deze reeks van personeelsverloop.

Toen er geruchten opdoken dat 343 Industries niet langer de hoofdontwikkelaar van de Halo franchise om andere studio’s te helpen Halo games tot leven te brengen in de vorm van nieuwe games, heeft de situatie hen aan het praten gebracht.

Zoals gemeld door Metro, beweerde een leaker met de naam Bathrobe Spartan zelfs dat aanvankelijke plannen voor een Halo Infinite DLC waren geannuleerd; iets wat niet waar was.

In het licht van dit alles, en voor wat er nog in het verschiet ligt, heeft dit bedrijf besloten zijn vlag te planten en te verklaren dat het blijft als Halo ontwikkelaar.

Nu dat 343 Industries bevestigt dat het Halo zal blijven ontwikkelen “nu en in de toekomstHad je het tegenovergestelde verwacht?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *