Star Wars shooter van de makers van Fallen Order en Survivor krijgt multiplayer modus

Star Wars shooter van de makers van Fallen Order en Survivor krijgt multiplayer modus

Er is een behoorlijke hoeveelheid Star Wars spelletjes in ontwikkeling, maar een van degene waar we het minst over weten en een van de meest nieuwsgierige is de first-person shooter die in productie is Respawn Entertainment.

Een van EA’s grootste studio’s werkt momenteel aan drie games voor de franchise. De eerste is Star Wars Jedi Survivor, in maart voor PS5, Xbox Series X|S en PC, maar er is meer.

Tweede op de lijst is een FPS die nog niet veel details heeft gegeven, maar langzaam meer zou kunnen onthullen. Zoals Insider Gaming onthult, Respawn Entertaiment heeft een nieuwe vacature gelanceerd die verschillende aanwijzingen heeft opgeleverd.

Een Star Wars shooter die veel nieuwsgierigheid opwekt.

De ontwikkelaar is op zoek naar een senior game software engineer voor het team dat werkt aan de Star Wars shooter. In de sectie vaardigheden van de functiebeschrijving wordt gesproken over de volgende vaardigheden eerdere ervaring met multiplayer games.

Dat punt is sindsdien echter verwijderd, wat tot speculaties van fans heeft geleid. Er is verder nog weinig bekend over het spel, maar we kunnen repsecteren wat tot nu toe bevestigd is.

Peter Hirschmann, regisseur van deze shooter, heeft het spel beschreven als “een verhaal dat hij altijd al wilde vertellen”. Dit leidde natuurlijk tot nieuwe theorieën over een single-player verhaal met een goede narratieve component die zou verbeterd kunnen worden door multiplayer..

Ter herinnering, Respawn weet wat ze te wachten staat met een Star Wars titel, aangezien ze twee Star Wars games onder hun riem hebben, Star Wars Jedi Fallen Order en het op handen zijnde vervolg. Star Wars Jedi Survivor. Daarnaast heeft het bedrijf ook veel ervaring met shooters.

Respawn heeft vorm gegeven aan Titanfalleen van de beste first-person shooters op de markt, en Apex Legends, een battle royale met een enorme fanbase die al jaren meegaat, zodat velen er meer over willen weten. Dus velen willen meer weten over deze shooter, maar wat is er in petto voor dit project en andere Star Wars games?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *