Trek naar Yomi bevestigt Nintendo Switch release later deze maand

Trek naar Yomi bevestigt Nintendo Switch release later deze maand

UPDATEDDevolver Digital heeft het lek bevestigd dat we op Nintendo’s Japanse website zagen. Trek to Yomi komt uit op Nintendo Switch, maar niet op 31 januari, maar op 30 januari.

Hieronder ziet u de bevestigingstweet met een korte trailer:

De samoerai-titel maakt dus over enkele dagen de sprong naar Nintendo Switch, zoals enkele maanden geleden uitlekte door het Duitse ratingbureau.

Trek to Yomi was een van de meest in het oog springende indies van 2022, die je kunt spelen op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Over een paar dagen kun je hem ook op Nintendo Switch spelen.

ORIGINEELHet valt niet te ontkennen dat Trek naar Yomi was een van de meest interessante spellen van 2022. Deze indie ontwikkeld door Flying Wild Hog (Shadow Warrior, Evil West) en geïnspireerd door de samoerai-cinema was een van de visuele hoogtepunten van vorig jaar.

Trek naar Yomi is een droom die uitkomt voor elke fan van Akira Kurosawa, de legendarische Japanse regisseur die, onder andere, inspireerde George Lucas voor de Star Wars franchise..

De titel is uitgebracht voor PS5/PS4, Xbox Series/One en PC en biedt een zeer plezierige ervaring voor fans van het genre en een zeer vermakelijk op parry gebaseerde gameplay-systeem. Het is echter een kort spel en soms een beetje gemakkelijk.

Als je je herinnert, vertelden we je een paar maanden geleden dat de USK, het Duitse bureau voor leeftijdsclassificatie, Trek to Yomi op de lijst had gezet voor Nintendo Switch.

Tot nu toe heeft Devolver Digital, de uitgever van het spel, dit nog niet bevestigd, maar een lek op Nintendo’s officiële website heeft alle alarmbellen doen rinkelen…

Trek naar Yomi op hybride console.

Hoewel Devolver Digital het nieuws niet heeft bevestigd, maakt het feit dat het lek op Nintendo’s Japanse website stond de release zo goed als officieel.

Tenzij het een vergissing is, we hebben nu zelfs een release datum voor deze versie van Trek naar Yomi. En Nintendo Switch is een systeem dat perfect is voor een spel als dit.

Volgens Nintendo’s Japanse website, Trek naar Yomi komt op 31 januari uit op Nintendo Switch.. Het is onbekend of er een fysieke editie komt, maar op dit moment is dit de datum voor de release op de eShop.

Het blad vermeldt ook ondersteuning voor tv-modus, handheld-modus en de Nintendo Switch Pro Controller, evenals een veelheid aan beschikbare talen en ondersteuning voor cloud saving.

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Devolver Digital deze release aankondigt, die de lus zou sluiten voor Trek naar Yomi op alle platforms.

Inderdaad, Gematsu heeft de link naar Nintendo’s website geciteerd en noemde Devolver Digital in een tweetom hen aan te sporen de vrijlating aan te kondigen. Dus “ze zijn gepakt”.

Zo wordt ook bevestigd dat de leeftijdsclassificatie van het USK (Duitsland) juist was, zoals in vele andere gevallen.

Trek naar Yomi was een van de meest interessante indies van 2022.die de samoerai-cinema en de meest emblematische werken van Akira Kurosawa perfect nabootst. Indien bevestigd, zal de game op 31 januari beschikbaar zijn voor Nintendo Switch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *