Speel Fortnite als Isaac Clarke in Epic Games’ Video Game Legends serie

Speel Fortnite als Isaac Clarke in Epic Games’ Video Game Legends serie

Dead Space Remake arriveert deze week, maar voor die tijd kunnen we genieten van het spelen van Isaac Clarke in Fortnite op PS4PS5, PS5, Xbox, Switch, PC, Android e iOShoewel de Dead Space stemming ook op Steam Deck gespeeld kan worden.

Het lijkt erop dat Epic Games een beetje op deze release vooruitgelopen is door een nieuw cosmeticapakket aan te kondigen dat gebaseerd is op de EA Motive spel voor zijn battle royale.

Dit alles is om de angst die deze titel geeft een beetje te bedaren en dus met temperament te gaan als het gaat om dat langverwachte alternatieve einde volgens zijn trofeeënlijst.

Dus, de hoofdpersoon die het best bekend is voor het starten van de Dead Space saga land in de spel door Epic Games in de Video Game Legends serie met het vreemde uitzendingen missiepakket.

Isaac…, Isaac…, waar ben je?“is de manier van het Fortnite-team om de komst van het personage in de Battle Royale voor te stellen.

Navigatiesystemen specialist en necromorph killer Isaac Clarke is de nieuwste toevoeging aan Fortnite’s Video Game Legends serie!“, zeggen ze.

Fortnite en Dead Space zitten nu samen in één pakket

Pak de Strange Transmissions mission pack in de Item Shop voor 11,99€. omdat dit de adviesprijs is.

Voor dit bedrag krijgt u de Isaac Clarke kostuumDe Strange Transmissions missies om tot 1500 paVos te verdienen en nog veel meer.

  • DRI Backpacking Accessory – Houd een oogje op het aangepaste gezondheidsmonitoringsysteem op je rug.
  • USG Ishimura – Een draagbare graafmachine.
  • Plasmasnijder – Speciaal mijnbouwgereedschap. Let op je vingers.
  • Gebruik Upgrade Bench, het ingebouwde gebaar van deze pikhouweel, om hem aan of uit te rusten.

Vliegverboden gelden niet op het eiland: koop nu het Strange Transmissions missiepakket!“zegt Epic Games.

De remake komt mogelijk later deze week, maar de film wordt binnenkort aangekondigd. Om nog maar te zwijgen van de technische kenmerken.

Isaac Clarke sluit zich aan bij Fortnite als onderdeel van de Video Game Legends serieeen die ook Lara Croft van Tomb Raider en Geralt van Rivia van The Witcher.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *