Neil Druckmann bevestigt dat The Last of Us een DLC zou krijgen gericht op Ellie’s moeder, die we nu in de HBO-serie zullen zien.

Neil Druckmann bevestigt dat The Last of Us een DLC zou krijgen gericht op Ellie’s moeder, die we nu in de HBO-serie zullen zien.

De serie van The Last of Us op HBO Max neemt fans van het videospel door Naughty Dog en bij hen die dit grote werk niet hebben kunnen meemaken. De duidelijke verbanden tussen de bewerking en de oorspronkelijke titel laten veel interessante informatie liggen.

Neil DruckmannNeil Druckmann, regisseur van de serie en van Naughty Dog, heeft de tweede aflevering van The Last of Us geregisseerd en is zeer betrokken geweest bij de productie van deze serie. Hierdoor hebben wij kennis kunnen nemen van enkele projecten en meningen van de maker van deze beroemde IP.

Inhoud die nooit in The Last of Us kwam…

In een interview met Variety, Neil Druckmann heeft informatie aangeboden over een stuk content dat oorspronkelijk in The Last of Us zou worden uitgebracht.maar zag nooit het daglicht. Maar nu zal het in de HBO Max adaptatie zitten.

De directeur verwijst naar een uitbreiding van het verhaal waarin we Ellie’s moeder beter leren kennen.een belangrijk personage waarover weinig bekend is. Volgens Druckmann kan een kort verhaal over de moeder van de hoofdpersoon later als DLC zijn gekomen.

Je herinnert je vast wel Left Behind, de content die na de lancering in TLOU werd uitgebracht en die dieper inging op Ellie. Nou, het lijkt erop dat deze gevolgd door een kort verhaal over haar moeder en die nu in de laatste fase van de serie komt.

Degene die heel laat in het seizoen verschijnt is Ellie’s moeder. Ik had een kort verhaal geschreven toen we het spel al hadden uitgebracht. Het moest een tekenfilm worden, maar dat ging niet door.Druckmann bekende.

Er was een punt waarop we op het punt stonden om DLC te maken, maar het ging niet door. In onze gesprekken bracht ik het ter sprake bij Craig en hij was onmiddellijk opgewonden, of zoals hij zou zeggen “geactiveerd”. We brachten het tot leven op de mooiste en meest poëtische manier. Ashley Johnson speelt Ellie’s moeder.

We herinneren ons dat Ellie’s eigen Ashley Johnson is degene die Ellie tot leven heeft gebracht in de spelen.een detail dat ze nu ook een rol heeft in de productie van HBO Max.

Wie meer rariteiten wil weten, kan altijd een kijkje nemen bij alle knipogen, easter eggs en verwijzingen van de serie en ook bij dit, en Neil Druckmann betreurt het dat hij niet eerder een van de veranderingen van The Last of Us-serie met een wetenschappelijke basis wist, aangezien “het veel spel zou geven”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *