Amazon Prime Gaming onthult 9 gratis februari 2023 games die je voor altijd op je pc kunt houden, te beginnen met een role-playing meesterwerk

Amazon Prime Gaming onthult 9 gratis februari 2023 games die je voor altijd op je pc kunt houden, te beginnen met een role-playing meesterwerk

Zoals elke maand, Amazon heeft bevestigd welke gratis games vanaf volgende maand beschikbaar zullen zijn voor Prime-abonnees. Ter herinnering, het zijn allemaal PC-titels, die… kan GRATIS worden geclaimd op platformen als Steam, Epic Store of GOG.

Je kunt de gratis spellen van januari 2023 nog steeds bemachtigen bij Prime Gaming, dus haast je. De belangrijkste games zijn, boven de rest, grote Bethesda games zoals Dishonored 2 of The Evil Within 2.

Vanaf 2 februari wordt de huidige selectie vervangen door 9 extra gratis games, die Amazon vanmiddag onthulde.

We hebben al gezegd dat het niet zo’n krachtige selectie is als de vorige, maar het is een unieke kans om een van de beste westerse RPG’s aller tijden te ontdekken.

Dit is wat je te wachten staat de 9 gratis spelletjes die vanaf 2 februari kunnen worden gedownload met uw Amazon Prime abonnement.

Gratis Amazon Prime Gaming-spellen in februari 2023

Vanaf 2 februari kunnen Amazon Prime abonnees tot. 9 PC games en bewaar ze voor altijd.. Over vijf dagen zijn de spelletjes van januari 2023 niet meer beschikbaar, dus haast je als je ze wilt downloaden.

We beginnen sterk met The Elder Scrolls III: MorrowindThe Elder Scrolls III: Morrowind, het derde deel in Bethesda’s role-playing saga, biedt ook een GRATIS GOTY-versie, met alle uitbreidingen en DLC.

Morrowind kwam oorspronkelijk in 2002 uit voor PC en Xbox, en sindsdien hebben miljoenen spelers mods geïnstalleerd en de epische 3D-avonturen herbeleefd. Het is een spel dat al heel wat jaren oud is, maar het is nog steeds een meesterwerk.

Het is minder bekend bij het grote publiek dan de vervolgen Oblivion, Skyrim of de MMO The Elder Scrolls Online, maar het is zeker de moeite waard om 100% gratis te krijgen.

We kunnen ook de leuke Divine Knockouteen actie-platformer die je met je vrienden kunt spelen en die opvalt door zijn kleurrijke en ongedwongen esthetiek.

Een andere zeer interessante titel is Aerial_Knight’s Never Yieldeen 3D runnerspel waarin we met de schat van onze familie moeten ontsnappen aan onze achtervolgers in een futuristische stad.

Je kunt ook een kans geven aan Onsen Meester (een hete bron management spel) of het bloedige BATS: Bloodsucker Anti-Terror Squad.die verschillende genres mengt met tonnen hemoglobine ertussen.

Dit zijn de 9 gratis Amazon Prime Gaming games in februari 2023:

  • The Elder Scrolls III: Morrowind (2 februari)
  • Onsen Master (2 februari)
  • Aerial_Knight’s Never Yield (9 februari)
  • Divine Knockout (9 februari)
  • One Hand Clapping (16 februari)
  • BATS: Bloodsucker Anti-Terror Squad (16 februari)
  • Space Crew: Legendary Edition (23 februari)
  • Tunche (23 februari)
  • Space Warlord Organ Trading Simulator (23 februari)

Naast de 9 gratis spelletjes, in februari kun je GRATIS content en cosmetische pakketten claimen. voor Fall Guys, Apex Legends, Call of Duty Mobile, Warframe of zelfs FIFA 23, dus mis je kans niet.

Welke Amazon Prime game in februari 2023 springt je het meest in het oog? Zonder twijfel Morrowind is de belangrijkste attractie, maar we raden je ook aan om de andere 8 te proberen, want misschien vind je wel een verborgen juweeltje… en helemaal gratis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *