Andrew Tate zegt “er is geen gerechtigheid in Roemenië” in zijn eerste publieke verklaring sinds hij in de gevangenis zit.

Andrew Tate zegt “er is geen gerechtigheid in Roemenië” in zijn eerste publieke verklaring sinds hij in de gevangenis zit.

Andrew Tate wordt nog steeds vastgehouden in een gevangenis die hij beschrijft als onverlicht en terwijl het onderzoek voortduurt, ja de miljonair is opnieuw verschenen in een publieke verklaring om te zeggen dat “er is geen gerechtigheid in Roemenië“.

De controversiële internetpersoonlijkheid heeft dit beweerd, maar hij zit nog steeds in de gevangenis en verkeert in slechte gezondheid, zodat hij binnenkort samen met zijn broer Tristan een maand in de gevangenis moet zitten.

Op die dag deden de Roemeense autoriteiten een inval in de lokalen van Andrew Tate en zijn broer Tristanbeschuldigd – samen met twee vrouwen – van vermeende mensenhandel, criminaliteit en verkrachting.

Zij blijven tot 27 februari in hechtenis, en ondanks wat hun advocaat zegt, blijven zij vastzitten. Maar niets heeft fans en beroemdheden ervan weerhouden om contact te houden via brieven of andere middelen.

Leden van zijn familie hebben hem in de gevangenis bezocht, maar hij heeft om vrijlating gevraagd. bezoek van Adin Ross de maker van de inhoud heeft die kans niet gekregen.

De voormalige kickbokser is voor het eerst sinds zijn arrestatie in het openbaar verschenen om de media te woord te staan.

Beide broers werden gedagvaard om op 15 januari te getuigen door aanklagers van de bestrijding van de georganiseerde misdaad en daar maakten ze van de gelegenheid gebruik om met de media te praten die buiten op hen wachtten.

Het commentaar van Tate’s hekelt hun arrestatie in het openbaar…

Ze weten dat we niets verkeerd hebben gedaan“Tate zei terwijl hij uit het politiebusje stapte en naar het zichtgebouw liep.

Het dossier is helemaal leeg. Natuurlijk is het oneerlijk, er is geen gerechtigheid in Roemenië helaas.“.

Zijn broer Tristan sloot zich bij deze woorden aan en maakte van de gelegenheid gebruik om te bevestigen dat “.er is geen bewijs” tegen hem en dat de autoriteiten “van plan om mijn auto’s en geld te stelen“.

De Roemeense autoriteiten kunnen potentiële verdachten zoals de Tates op verzoek van openbare aanklagers maximaal 180 dagen vasthouden.

Het valt nog te bezien wat er verder zal gebeuren in de juridische procedure en of zij nog in het openbaar zullen verschijnen; maar gezien de verschijningen die zij hebben gedaan, is dat zeer waarschijnlijk.

Andrew Tate zegt dat “er is geen gerechtigheid in Roemenië“in zijn eerste publieke verklaring sinds zijn gevangenschap.Zal de Roemeense politie ze uiteindelijk allebei vrijlaten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *