Fire Emblem Engage: Hoe krijg je de gratis beloningen voor Fire Emblem Heroes?

Fire Emblem Engage: Hoe krijg je de gratis beloningen voor Fire Emblem Heroes?

De lancering van Fire Emblem Engage op Nintendo Switch is al verschenen, en het bedrijf wilde van de gelegenheid gebruikmaken om dit nieuwe exclusieve en belangrijkste deel van de serie te koppelen aan de mobiele titel Fire Emblem Heroes.

Als je beide spellen bezit, kun je met gemak een aantal gratis beloningen voor Fire Emblem Engage claimen. In deze gids vertellen we u de stappen die je moet nemen om deze waardevolle items in handen te krijgen..

Fire Emblem Engage: hoe krijg je de gratis beloningen van Fire Emblem Heroes

Het eerste wat je moet doen is koppel je Fire Emblem Heroes-sessie aan je Nintendo-account. Om dit te doen moet je naar het scherm Uitdagingen en opdrachten gaan en dan op het valutapictogram klikken. Zodra je je Nintendo-account hebt gekoppeld, moet je het volgende doen:

In het Mijn Nintendo-scherm in Fire Emblem Heroes moet je kiezen voor de beloning Nintendo Switch Bonus Code + 5 orbs. Na het inwisselen van je punten zou je een 16-cijferige downloadcode moeten zien, dus zorg ervoor dat je het goed hebt!

Het is tijd om Fire Emblem Heroes aan de kant te zetten en je Nintendo Switch aan te zetten met het account dat je eerder hebt gekoppeld. Nu ga naar de eShop en wissel die 16-cijferige code in. van de “Inwisselcode” sectie.

Als je dat gedaan hebt, kun je inloggen op Fire Emblem Engage en wanneer je je reist naar Somniel krijg je een bericht met alle beloningen die je al hebt verzameld en die direct naar je inventaris gaan, mits je hoofdstuk 3 van het verhaal opgeruimd.

Lijst van beloningen waarop u aanspraak kunt maken

  • Fólkvangr Wapen
  • Wapen Fensalir
  • Wapen Nóatún
  • Alphonse’s lasso ring (niveau S).
  • Sharena’s lasso ring (niveau S)
  • Anna’s lasso ring (niveau S)

Als je meer wilt weten over het spel, raden we je aan te kijken naar de 7 dingen die ik wilde dat ik had geweten voordat ik Fire Emblem Engage speelde, de veranderingen in het romancesysteem, de S-rank ondersteuning en natuurlijk onze analyse van dit geweldige spel voor Nintendo Switch.

Je kunt ook onze gids bekijken waarin we je de beste Fire Emblem Engage-personages laten zien die je niet mag missen in je team of hoe het vissen in de game werkt en hoe je betere hengels krijgt. Wat vind je van het spel tot nu toe?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *