De beste One Piece merchandise is bij GAME: vier de release van One Piece Odyssey!

De beste One Piece merchandise is bij GAME: vier de release van One Piece Odyssey!

One Piece Odyssey is nu te koop en daarmee hebben we veel werk voor de boeg. RPG waarin Luffy en de rest van de bemanning van de Straw Hats belanden op het mysterieuze Waford Island voor een verhaal dat je nooit zult vergeten.

Als u nog niet bent begonnen aan deze geweldige reis, en als u geen fan bent van de manganime door Eiichiro OdaWe hoeven u niet te vertellen dat dit een titel is die u niet mag missen in uw collectie en dat u hem natuurlijk niet mag missen, je kunt het kopen bij Game in hun versies voor PS4, PS5, Xbox serieX/S y PC.

En natuurlijk, met zo’n speciale lancering, is het moeilijk om niet opgewonden te raken en het te vergezellen met de beste One Piece Odyssey merchandisingWe staan ook voor u klaar bij GAME Stores – laten we eens kijken!

Koop de beste One Piece merchandising bij GAME.

Met een geschiedenis van meer dan 25 jaar is One Piece een authentiek wereldwijd fenomeen geworden dat, niet verrassend, aanleiding heeft gegeven tot een oneindig aantal producten gebaseerd op zijn universum.

Daarom vinden we bij GAME een enorme en gevarieerde catalogus van merchandising gebaseerd op het werk van Eiichiro Oda, dus we waarschuwen u dat het moeilijk wordt om slechts één product te kiezen, want er zijn opties voor alle smaken.

Als je bijvoorbeeld je kamer wilt inrichten met One Piece figuurtjesbij GAME vindt u een brede selectie van Banprestowaaronder hoogwaardige afbeeldingen van personages als Luffy, Roronoa Zero, Nami en vele anderen.

Doorgaan met de decoratie, de One Piece kussens zijn een onmisbaar accessoire voor ons bed, vooral als we bedenken dat er ontwerpen zijn voor allerlei smaken en stijlen.

Maar er is meer, veel meer: de altijd schattige One Piece Funko Popmokken, sleutelhangers, spaarpotten… en zelfs dekbedovertrekken!

En als we naast het versieren van ons huis ook onze liefde voor One Piece willen tonen aan de rest van de wereld, kunnen we altijd allerlei kleding krijgen die geïnspireerd is op de manganime, zoals zwemkleding, pyjama’s, sweatshirts of mooie One Piece t-shirts.

Tot slot herinneren wij u eraan dat u koop One Piece Odyssey bij GAMEof je nu gaat voor de Standaard Editiedie ook komt met gratis mok en DLC (zolang de voorraad strekt), of als je helemaal voor de spectaculaire Collector’s Edition van One Piece Odyssey

Welke je ook kiest, waar het echt om gaat is dat je gaat genieten van een geweldig spel dat het originele werk eert en verrassend trouw is aan de avonturen van Luffy en co. Mis het niet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *