Top 10 kaarten van Marvel Snap Pool 3

Top 10 kaarten van Marvel Snap Pool 3

We gaan verder met onze beoordeling van de beste Marvel Snap kaartenen na het zien van de beste startkaarten uit poule 1 en de beste kaarten uit poule 2, komen we nu bij de Zwembad 3die de grootste pool is en ongeveer 80 kaarten.

Het exacte aantal kaarten in pool 3 is niet constant, omdat van tijd tot tijd sommige kaarten uit pool 4, d.w.z. zeldzame, worden gedegradeerd tot serie 3, om ze gemakkelijker verkrijgbaar te maken.

Toch zullen deze Series 3 kaarten pas worden ontgrendeld als je bij. Niveau 500 Verzamelniveauen je zult ze in een veel trager tempo vrijspelen dan toen je met Marvel Snap begon, aangezien de willekeurige kaarten als beloning van de Collector Levels… Reserves van de verzamelaar.

De Reserves van de verzamelaar hebben de volgende kaartverhoudingen:

  • 47,25% – Serie 3 kaart
  • 2,5% – Serie 4 brief
  • 0,25% – Serie 5 brief

Het bereiken van niveau 500 betekent ook dat je de Token Shop om kaarten te kopen die je niet hebt, en je kunt zelfs enkele zeldzame kaarten uit poule 4 en Ultrarare uit poule 5 krijgen…

Maar voordat we daaraan toekomen, laten we je achter met onze selectie van Pool 3-kaarten waarvan je weet dat je ze aan je deck moet toevoegen als je ze vrijspeelt, omdat hun effecten zeer interessant en effectief zijn als je ze verstandig gebruikt.

Top 10 kaarten van Marvel Snap Pool 3

Sera (5-4)

Een van de belangrijkste kaarten in de Marvel Snap-meta is Sera, die wordt beschouwd als een van de beste in het spel vanwege haar Continua-capaciteit: kaarten in je hand kosten 1 energie minder. Onder normale omstandigheden plaats je hem in beurt 5, waardoor je een beurt 6 krachtigere kaarten hebt: een 6 die 5 kost en een 2 die 1 kost, bijvoorbeeld.

Wong (4-2)

Dat is het Continuous effect van Wong, dat je onder normale omstandigheden in beurt 4 kunt plaatsen. effecten bij onthulling tweemaal worden geactiveerd.. Een goede kaart om te combineren met enkele van de beste kaarten op reveal, zoals White Tiger, die een tijger van 7 macht toevoegt aan een andere locatie, of Ironheart, die 3 andere kaarten +2 macht geeft.

Vernietiger (6-15)

Een van de meest riskante kaarten: zijn kracht is ongeëvenaard, maar zijn effect is dat hij je andere kaarten vernietigt. Verstandig gecombineerd, is het een van de beste decks om de meta te doorbreken, door andere kaarten in je locaties te beschermen, zoals Destroyer, of Bucky Barnes.

Dood (9-12)

Een zeer unieke kaart, de enige die 9 energie kost… maar waarvan de prijs zal dalen volgens als je kaarten in het spel vernietigt. Met een deck met veel kaarten die kaarten vernietigen, zoals Venom en Carnage, Killmonger, Deathlock, Deadpool of Shang-Chi… omdat niet alleen jouw vernietigde kaarten tellen, maar ook de kaarten van je tegenstander die je vernietigt, heb je heel goedkoop een potentiële 12 macht.

Golf (3-3)

Speel het op beurt 3 en beurt 4. alle kaarten worden 4waardoor je zeer krachtige Power 6 kaarten zoals Odin, Death, She-Hulk of Destroyer kunt gebruiken in het midden van het spel. Onthoud dat je tegenstander hetzelfde kan doen…

Mystique (3-0)

Het vermogen zich te openbaren van Mystique kun je de Continuous ability krijgen van de laatste kaart die je gespeeld hebt. In combinatie met kaarten als de eerder genoemde Wong, Brood (die twee gelijke klonen van kracht 2 toevoegt), Blue Marvel (die +1 kracht geeft aan andere kaarten) of Iron Man (die je deck verdubbelt) is het een leuke optie.

Leider (6-3)

Deze kaart met 6 kosten is niet altijd de meest nuttige, maar als je tegen beurt 6 al op twee plaatsen voorstaat, is het een onverslaanbare slag, want hij dwarsboomt de strategie van je tegenstander: hij kopieert alle kaarten die je tegenstander heeft gespeeld en speelt ze op jouw veld. Een van de leukste kaarten… en ook een van de meest vernederende.

Daredevil (2-2)

Marvel Snap past de “superzintuigen” van Daredevil aan en hun effect zal je toelaten om zie je de zet van je tegenstander in beurt 5. voordat hij het speelt. Een zeer uniek effect waarmee u uw tegenstander kunt counteren, hoewel het als nadeel heeft dat uw tegenstander weet dat u zijn zet kunt zien, en daarnaar handelt om u in de val te lokken.

Doctor Doom (6-5)

Doctor Doom heeft niet zulke “speelse” effecten als andere kaarten op deze lijst, maar. als je op veilig wilt spelenEr zijn weinig effectievere: hij kost 6, heeft 5 kracht, wat niet veel is, maar in ruil daarvoor creëert hij nog een kloon van 5 kracht van zichzelf op een andere locatie wanneer hij wordt onthuld.

Lockjaw (3-2)

Lockjaw’s vermogen maakt wordt geruild met een willekeurige kaart van je deck.. Dat kan een loterij zijn: misschien kun je zo al in beurt 3 een krachtige kaart met 6 kosten spelen, maar het kan ook een slechtere kaart zijn of een kaart met een effect waar je niet om geeft. Om die reden, als je Lockjaw hebt is het gebruikelijk om een deck maken met veel zeer krachtige 5- of 6-kosten kaarten.vooral The Infinaut of America Chavez.

Hier laten we je achter met de complete gids voor Marvel Snap, het gratis te spelen kaartspel op iOS en Android, en andere artikelen zoals de beste startkaarten, hoe je kaarten krijgt zonder te betalen, de Nick Fury of Zero meta decks, de beste strategieën om af te leggen, hoe je Season Pass kaarten krijgt zonder te betalen of het beste Guardians of the Galaxy deck.

Voor meer informatie leggen we hier uit wat de beste kaarten zijn om mee te beginnen, credits en goud, de beste manier om goud uit te geven, alle kaartvaardigheden en hoe je je collectie in een hoger niveau kunt brengen, en 5 trucs voor gevorderde spelers om onder de knie te krijgen.

We vertellen je ook de beste kaarten met kosten 1, beste kaarten met kosten 3, hoe je het Control Sera deck gebruikt, wat is en hoe je moet Snappen, hoe locaties werken en hoe je nieuwe varianten krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *