N64-update voor Nintendo Switch Online nu beschikbaar: wijzigingen en nieuwe functies

N64-update voor Nintendo Switch Online nu beschikbaar: wijzigingen en nieuwe functies

Nintendo heeft zijn bibliotheek van N64 beschikbaar via Switch Online, nu de nieuwe versie is de 2.9.0 en daarmee neemt de catalogus van spellen toe: veranderingen en nieuwe functies worden opgenomen.

De belangrijkste nieuwigheid is dat GoldenEye 007 arriveert, het klassieke spel landt in Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket en iedereen wordt een spion voor een dag, of meerdere.

Trouwens, nu de versie van de app is veranderd, wat zijn de nieuwe functies die op 27 januari 2023 worden toegevoegd?

Zoals u weet, en zoals Nintendo Life meldt, geeft de videogame-gigant de patch notes over deze Nintendo Switch Online app updates.

Maar gelukkig, en zoals al vaker is gebeurd, heeft de bekende dataminer OatmealDome via zijn Twitter-account laten weten dat hij alles heeft ontdekt wat de nieuwe patch te bieden heeft.

Wij laten u achter met de samenvatting, die er als volgt uitziet voornamelijk gericht op GoldenEye 007maar het verwijst ook naar enkele eerdere uitgaven van het NSO.

Dit is het geval geweest met Mario Party, Mario Party 2 en Yoshi’s Story.waarbij de laatste een vrij grote verandering in gameplay heeft.

Virtuele console is beschikbaar bij elk spel

NSO – Nintendo 64 – Versie 2.9.0

  • GoldenEye 007 toegevoegd.
  • Om online te spelen, moet je een lobby aanmaken en je vrienden laten meedoen.
  • Er zijn geen “moderne” controls zoals in de Xbox versie.
  • Muziek heeft nu gongs en ruis.
  • De gebruikte ROM lijkt te verschillen van alle bekende GoldenEye 007 ROMs in de database.
  • Eerder gecompileerde executables voor Mario Party en Mario Party 2 zijn bijgewerkt, deze details zijn onbekend.

Nu – volgens tel– is benadrukt een oplossing voor Yoshi’s Story: “Het lijkt erop dat Inviso (…) is opgelost in versie 2.9.0. In vorige versies verschenen achtergrondobjecten niet ‘achter’ de Inviso-transparantie.“.

Een andere opmerking: als je betaalt voor Nintendo Switch Online, heb je dit weekend al een plan, want Snipperclips: Snipping in Company is een week lang gratis beschikbaar met Nintendo Switch Online.

Nintendo overweegt momenteel “verschillende initiatieven” en “nieuwe verbeteringen” voor Switch Online, maar heeft niet gedetailleerd aangegeven wat die zouden kunnen zijn.

Let wel, Nintendo Switch Online genereerde in 2021 bijna 1 miljard dollar aan inkomsten, dat is nogal een barbaars bedrag om te overwegen.

Nu de N64-update voor Nintendo Switch Online is uitgebracht, ga je 007 spelen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *