Square Enix sluit Dragon Quest Het avontuur van Dai: A Hero’s Bond af in april

Square Enix sluit Dragon Quest Het avontuur van Dai: A Hero’s Bond af in april

Square Enix stopt met Dragon Quest Het avontuur van Dai: A Hero’s Bond, de RPG verkrijgbaar in Android e iOS over een paar maanden stopt met zijn spelactiviteiten.

Ondanks de wereldwijde lancering in september 2021, zal dat het bedrijf er niet van weerhouden te besluiten dat het tijd is voor een eeuwigdurende rust.

De uitschakeling van de servers – en dus de dienst – van de mobiel spel van de Dragon Quest saga zal eind april plaatsvinden, meer bepaald op 26 april.

“Na het bespreken van de uitdagingen en praktische aspecten van het aanbieden van ditzelfde niveau in de toekomst, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de dienst te beëindigen,” aldus Square Enix, geciteerd via GI.biz.

Interessant genoeg kregen we in april van het jaar dat de game uitkwam een nieuwe trailer en gameplay te zien, want de gesloten bèta in het westen was rond die tijd.

Wij willen al onze spelers oprecht bedanken voor hun feedback en steun tot nu toe.“.

Dragon Quest Het avontuur van Dai: A Hero’s Bond sluit zich aan bij de lijst van spellen waarvoor Square Enix de afgelopen jaren servers heeft afgesloten.

Final Fantasy en andere spellen zijn ook gesloten op mobiele telefoons

Onlangs verscheen Various Daylife, een volledige RPG die via digitale winkels kan worden gekocht. Google Play Store op Android y Apple App Store.

Octopath Traveler: Champions of the Continent is een andere recente release van het bedrijf, de op Octopath Traveller gebaseerde mobiele ervaring is beschikbaar en het wachten is op Octopath Traveller II.

Sinds Square Enix sluit Dragon Quest Het avontuur van Dai: A Hero’s Bond op 26 april, zijn ten minste enkele van zijn uitgebrachte mobiele games nog steeds speelbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *