The Last of Us Part 1 zag vorige week ook een stijging van 305% in digitale verkopen uit het VK.

The Last of Us Part 1 zag vorige week ook een stijging van 305% in digitale verkopen uit het VK.

The Last of Us Part I voor PS5 verkoopt nog steeds, maar na de première van de serie op HBO steeg de fysieke verkoop ervan met UKweten we nu dat dit cijfer ook in het formaat van digitaal van 305%.

Maar zelfs wij weten dat The Last of Us Remastered voor PlayStation 4 heeft ook zijn verkoop met 337% zien stijgen dankzij het feit dat de serie een hit is.

En dit alles is niet zonder goed nieuws, want HBO heeft The Last of Us verlengd voor een tweede seizoen, zodat de Ellie en Joel serie zal doorgaan met nieuwe afleveringen.

De Naughty Dog spel en de tv-bewerking ervan krijgen zeer positieve kritieken, maar tegelijkertijd profiteren ze van een symbiose waarin nu de PlayStation avontuur wint een beetje meer.

Daarom The Last of Us Deel 1 en The Last of Us Remastered hebben aanzienlijke stijgingen gezien in hun Verkoop PlayStation-consoles in het Verenigd Koninkrijk vorige week, in afwachting van de verkoop van deze week.

Iedereen hoopte dat het ook in de digitale verkoop uit het VKmaar er waren exacte gegevens nodig om zekerder te zijn.

Het TLOU logo naast de paddenstoel is iets dat er goed uitziet in de verkoop.

Zoals gemeld Christopher Dring van GamesIndustry in de tweet hierboven, The Last of Us Part 1 op PS5 heeft zijn digitale verkoop vanuit het VK sterk zien groeien.

Nu de digitale gegevens voor het VK binnen zijn, kunnen we zien dat de verkoop van The Last of Us Part I week op week met 305% steeg (…) Last of Us Remastered steeg met 337% en staat 16e.“, luidt de tweet.

Dit betekent een wekelijkse stijging van 305% en het staat op nummer 11 in de hitparade, hoewel het niet het totaal van de top 10 haalt dat we al gezien hebben.

Iets soortgelijks is gebeurd met The Last of Us Remastered op PS4 dankzij de digitale verkoopcijfers die met 337% toenamen en het naar de 16e plaats in de hitlijsten deden stijgen.

Niet te vergeten dat The Last of Us Part 1 komt naar PC op 3 maart zullen we waarschijnlijk weer een aanzienlijke stijging van de verkoop zien; de TLOU-saga heeft in december 2022 37 miljoen games verkocht.

Deze release gaat de trend van nieuwe Sony games op PC volgen en als je het op consoles wilt uitproberen, is er al een speelproef van 2 uur beschikbaar als je PS Plus abonnee bent.

The Last of Us Part 1 ziet een piek in fysieke en digitale verkopen uit het VKZal hetzelfde gebeuren deze week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *