FIFA 23’s beste doelpuntenformatie en meest effectieve aangepaste tactiek (januari 2023)

FIFA 23’s beste doelpuntenformatie en meest effectieve aangepaste tactiek (januari 2023)

Het is moeilijk voor ons om voor elke wedstrijd de juiste formatie te vinden a FIFA 23 Ultimate Teamen daarom moeten we kijken wat de doelwitformaties op een bepaald moment zijn.

Afhankelijk van de iteratie waarin we ons bevinden, en de laatste updates, is het waarschijnlijk dat de beste doelformatie verandert, iets wat ook te maken heeft met veel van de spelers die je in je huidige FIFA 23 Ultimate Team hebt.

Wij gaan aanbevelen wat wij beschouwen als de essentiële meta formatie voor FIFA 23 Ultimate Team die ons de beste resultaten geeft.

Evenzo, met betrekking tot deze formatie doel voor FIFA 23 Ultimate Teamgaan we u een reeks tactieken op maat aanbieden en zelfs specifieke instructies voor de verschillende linies van het team.

De beste FIFA 23-doelformatie en de meest effectieve aangepaste tactiek (januari 2023)

Nou, laten we teruggaan in de tijd, en deze keer beschouwen we de beste FIFA 23 Ultimate Team doelpuntenformatie als 4-4-2.

Dit is een ideale formatie omdat er een evenwicht is in alle linies van het veld, waarbij de verdedigingslinie niet onbewaakt blijft, met een goede aanwezigheid op het middenveld en met goede voorwaartsen bovenin die goede ballen krijgen.

Concreet gebruiken we dit team in FIFA 23 Ultimate Team:

Voor dit team kiezen we voor een reeks tactieken zoals in de schermafbeelding hieronder, hoewel we je aanraden om ze te variëren, afhankelijk van de manier waarop je speelt:

Ten slotte gaan we een reeks specifieke instructies geven aan elk van de linies van het team, of het nu gaat om de verdedigende linie, het middenveld, de spits of zelfs de keeper:

Instructies voor de keeper

Instructies voor verdedigers

Instructies voor middenvelders

Instructies voor vooruit

In ieder geval nodigen wij u uit naar eigen inzicht te variëren, al naar gelang de manier waarop u speelt en de spelers die u heeft.

Speel je FIFA 23? In dat geval raden we je aan eens te kijken naar deze gidsen op Hobby Consolas: De 100 beste spelers in het FIFA WK 2022, Het beste startpakket voor Ultimate Team, Hoe scoor je doelpunten uit een hoekschop, of Hoe maak je het meest bedrogen schot in het spel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *