Phil Spencer zegt dat Xbox in 2022 “te licht was op games” en benadrukt 343 Industries’ belang op Halo

Phil Spencer zegt dat Xbox in 2022 “te licht was op games” en benadrukt 343 Industries’ belang op Halo

Phil Spencer heeft zich opnieuw publiekelijk uitgesproken, waarbij hij bevestigt dat Xbox “te weinig spelletjes“deze 2022 en ik kon een geweldige 2023 verwachten zowel in de console van Microsoft als in PC.

Het interview werd gegeven aan de IGN media, waardoor de CEO van Gaming bij Microsoft sprak over de recente Xbox Developer_Direct, wat er gebeurde in 2022, ontslagen en wat er dit jaar op stapel staat.

Hij had ook een moment om te praten over de fusie met Activision Blizzard, hoewel die momenteel niet het beste moment doormaakt door het geschil met de FTC en de waarschuwing van Europa.

De media heeft veel van deze wegversperringen en de onzekere status van 343 Industries met Halo erkend, aangezien recente ontslagen de studio en Starfield hebben getroffen.

En hoewel de Xbox Game Studios bedrijf verduidelijkte onlangs dat het Halo “nu en in de toekomst“Spencer zelf wilde deze woorden benadrukken.

Hij had ook tijd om te praten over de jaar 2022 op Xbox12 maanden waarin de onderneming geen grote AAA lancering in vergelijking met haar directe concurrenten.

Onze belofte aan onze fans is dat we een constante release van geweldige games moeten hebben die mensen op ons platform kunnen spelen en dat hebben we in 2022 niet genoeg gedaan; daar is geen twijfel over mogelijk.“Spencer vertelde IGN.

En in principe is dat aan mij. Ik ben de baas van het bedrijf“. Maar de CEO van het merk Xbox kijkt ook naar deze 2023 en zegt dat het “belangrijk om wedstrijden en data te tonen” in de recente Developer_Direct.

Xbox Game Pass moet meer van die beloofde games zien.

Hij gaf ook commentaar op wat ze gepland hebben voor het zomerevenement, maar zonder veel meer te onthullen. Op de vraag of 2023 een kritiek jaar wordt voor Xbox, zei hij dat “elk jaar is kritisch” en dat het voelt “Nou“op het momentum van de Xbox.

Wat betreft de situatie die ze hebben met Activision Blizzard, beschrijft hij het als een “…leerervaring“en zegt er vertrouwen in te hebben dat de deal gesloten zal worden.

Als ik denk aan de rest van het werk dat we dit jaar doen, wordt het een spannend jaar.” vervolgt hij, waarbij hij situaties als de pandemie aanhaalt.

Vanuit het oogpunt van de productie kwamen we uit de COVID in telewerk en ik denk dat we als industrie een beter tempo hebben en de dingen die gaande zijn; ik ben enthousiast.“.

Dit alles werd enkele maanden geleden al weerspiegeld door Spencer zelf, toen hij zei dat 2022 geen sterk jaar is geweest voor Xbox en ons uitnodigde om uit te kijken naar wat er in 2023 gaat komen.

Hij benadrukte onder andere ook de kwaliteit van Forza Motorsport en herhaalde dat het een game is voor 2023, hoewel Jeff Grubb ons verzekert dat het intern is verplaatst naar een latere release.

De rest van het volledige interview is te lezen via IGN.com, want Phil Spencer behandelde nog veel meer interessante onderwerpen, waaronder de release van Hi-Fi Rush.

Phil Spencer zegt dat 2022 “te weinig spelletjes“en geeft commentaar op het belang van 343 Industries in Halo.Ben je het eens met zijn standpunt over Xbox?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *