Marvel Snap’s meest verwoestende Continuum deck om af te maken met Spectrum (Poule 1 en 2)

Marvel Snap’s meest verwoestende Continuum deck om af te maken met Spectrum (Poule 1 en 2)

Als je net begint met het spelen van Marvel Snap en je zoekt een verwoestend deck om snel hogerop te komen, met kaarten met goede effecten om de leiding in het spel te nemen, en het dan af te maken met een onverslaanbare laatste beurt, zoek dan niet verder.

Kaarten met Continu effect zijn een van de meest voorkomende types in het spel, en je kunt ze allemaal bufferen met een van de eerste kaarten die je krijgt in je eerste paar wedstrijden: Spectrum.

Hier leggen we een Marvel Snap dek uit dat bestaat uit kaarten. Continuümallemaal uit poule 1 en poule 2 die je niet lang nodig zult hebben om vrij te spelen, Onslaught.

Marvel Snap’s meest verwoestende Continuous deck om af te maken met Spectrum (Poule 1 en 2)

Spectrum zal een van de eerste kaarten zijn die we vrijspelen in de eerste collectie levels. Het is een van de eerste 6-kosten kaarten die we zullen hebben, te gebruiken op beurt 6, met een effect van Bij onthulling: geeft al je andere Continu effect kaarten +2 kracht..

Dit is vooral nuttig als we een deck vol kaarten met een continu effect hebben: op beurt 6 krijgen al onze kaarten op tafel gratis +2 power, bovenop de 5 power van Spectrum en dat moet genoeg om de locatie te winnen waar we Spectrum plaatsen en minstens één van de andere twee uit balans te brengen..

Een andere brief die lijkt op Spectrum is Onslaughtuit pool 1, kosten 6 en kracht 7, waarvan het Continuous effect is om Continuous effecten te dupliceren op deze locatie.

Als dat wordt versterkt door kaarten die je in beurt 5 hebt ingezet zoals Iron Man (die de kracht op één plaats verdubbelt), of Blue Marvel, dat vergelijkbaar is met Spectrum (geeft +1 kracht aan al je andere kaarten), kan het resultaat nog beter zijn dan met Spectrum.

Om die reden draait dit deck om continue effectkaarten, met Spectrum en Onslaught als de enige twee Cost 6-kaarten.

Ebony Maw (Pool 2), kost 1 en kracht 7, is een riskante kaart: je kunt hem maar tot beurt 3 spelen, en als je dat doet blokkeer je de locatie voor je kamp. Het werkt goed als lokaas: speel het in beurt 2 en 3 met eerst een andere kaart, krijg veel punten aan het begin en het leidt de aandacht van je tegenstander af: je verliest waarschijnlijk die locatie, maar het geeft je ruimte om de andere locaties op te vullen.

En met de hulp van Klaw op beurt 5 (die +6 power geeft aan de locatie rechts van je) en Spectrum/Onslaught aan het eind, kun je die locatie zelfs winnen.

Alternatieven die in het deck kunnen:

Een andere die goed werkt om direct na Ebony Maw te spelen is. Sandmanomdat het effect ervan betekent dat slechts 1 kaart per beurt kan worden gespeeld nadat hij is geplaatst: je hebt misschien geen tijd om hem te counteren!

Als Sandman ons tot sparen dwingt, is een andere zeer goede kaart die ook in het deck had kunnen komen Warpathdie +4 kracht krijgt als een van je locaties leeg is. Door zich op slechts twee locaties te richten, conflicteert het met Ebony Maw.

Een andere zeer goede kaart die in het deck had kunnen zitten is Duivelse Dinosaurus (wat altijd goed is om met Moon Girl te spelen, zelfs als ze een Reveal effect heeft), omdat ze +2 kracht krijgt voor elke kaart in je hand.

Hier laten we je achter met de complete gids voor Marvel Snap, het gratis te spelen kaartspel op iOS en Android, en andere artikelen zoals de beste startkaarten, hoe je kaarten krijgt zonder te betalen, de Nick Fury of Zero meta decks, de beste strategieën om af te leggen, hoe je Season Pass kaarten krijgt zonder te betalen of het beste Guardians of the Galaxy deck.

Voor meer informatie leggen we hier uit wat de beste kaarten zijn om mee te beginnen, credits en goud, de beste manier om goud uit te geven, alle kaartvaardigheden en hoe je je collectie in een hoger niveau kunt brengen, en 5 trucs voor gevorderde spelers om onder de knie te krijgen.

We vertellen je ook de beste kaarten met kosten 1, beste kaarten met kosten 3, hoe je het Control Sera deck gebruikt, wat is en hoe je moet Snappen, hoe locaties werken en hoe je nieuwe varianten krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *