1000 mensen hebben hun zicht teruggekregen dankzij het onbaatzuchtige gebaar van een YouTuber.

1000 mensen hebben hun zicht teruggekregen dankzij het onbaatzuchtige gebaar van een YouTuber.

Mr. Beast is een van de populairste YouTubers ter wereld, en met 130 miljoen abonneesheeft meer abonnees dan elke andere individuele youtuber. In een paar jaar tijd zijn zijn “uitdaging”-video’s uitgegroeid tot bijna reality-tv, waar duizenden dollars in omgaan, zoals zijn heruitvoering van The Squid Game.

In zijn laatste jaar, echter, heeft MrBeast zijn meer altruïstische inslag naar buiten gebracht, door. betalen voor een behandeling om de blindheid van duizend mensen te genezen..

In een 8 minuten durende video, die in de eerste 24 uur al meer dan 30 miljoen keer is bekeken, legt MrBeast uit dat 200 miljoen mensen in de wereld aan blindheid lijden. Maar volgens een van de geïnterviewde deskundigen, de helft van hen kan worden genezen met een tien minuten durende operatie.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=TJ2ifmkGGus(/embed)

Duizend mensen kijken voor het eerst dankzij MrBeast

In zijn video heeft MrBeast de hele wereld afgereisd om de behandeling van duizend mensen te betalen, die dankzij zijn vrijgevigheid zullen ze kunnen zien. De operatie is eenvoudig, en hij legt uit dat de vertroebeling van de kristallijne lens van het oog wordt weggezogen.

MrBeast hielp niet alleen mensen in de Verenigde Staten, hij reisde ook naar landen als Vietnam, Mexico, Namibië, Indonesië, Honduras, Brazilië, Kenia of Jamiaca, omdat de helft van de bevolking met geneesbare blindheid heeft geen toegang tot chirurgie..

In de video zijn er zeer ontroerende gevallen, zoals een jongeman die een gave van de collegegeldof een jongeman die na een ongeluk het grootste deel van zijn gezichtsvermogen verloor, waardoor hij niet meer kon rijden. Na de operatie vroeg MrBeast hem een blinddoek om te doen en nam hem mee naar de parkeerplaats… waarbij gaf hem een Tesla.

Aan dezelfde chirurg die hij interviewt MrBeast gaf hem ook 100.000 dollar, wat zal helpen om gezichtsvermogen genezen aan duizenden anderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *