Ibai is voor de tweede keer op rij gekroond tot ESLAND streamer van het jaar en dit is niet de enige prijs die hij heeft gewonnen.

Ibai is voor de tweede keer op rij gekroond tot ESLAND streamer van het jaar en dit is niet de enige prijs die hij heeft gewonnen.

Ibai is een van de grootste en beste content creators, iets wat nogmaals is bevestigd nu hij de streamer van het jaar bij de ESLAND awardsDeze titel werd voor de tweede keer op rij verlengd en won een tweede prijs voor het beste evenement van het jaar.

De inwoner van Bilbao reisde naar Mexico om de ESLANDs bij te wonen, samen met vele andere bekende streamers en YouTube- en Twitch-persoonlijkheden, want hij was genomineerd in verschillende categorieën van de awards, waarvan hij er uiteindelijk twee wist te winnen.

Dank u allen voor uw steun. Dank u allen voor het volgen van al mijn avonturen gedurende zoveel jaren.“, luidt een van de tweets die hij op zijn account heeft geschreven.

Maar het gaf ook de “dank u Mexico dat u een absoluut ongelooflijk land bent“omdat de prijzen van dit jaar daar werden gehouden. Het land heeft gezien hoe Ibai wint de prijzen voor Streamer van het Jaar en Beste Evenement van het Jaar..

Andere magische momenten van de avond waren toen Spreen viel in slaap naast Ibai – dat weerhield hem er niet van om de Streamer onthulling award– en verschillende optredens tijdens het gala.

In deze TikTok-video zie je wanneer hij wint en de prijs ophaalt met de toepasselijke speech, maar in deze andere video zie je zijn 2e prijs: Beste evenement van het jaar voor La Velada del Año II.

Voormalig LVP en een naam in eSports veegt het bord schoon

En afgezien van zijn perreos, heeft ESLAND 2023 andere hoogtepunten zoals TheGrefg zich afgevraagd waarom Ringcraft genomineerd is voor fail van het jaar.

Het is vrij duidelijk dat Ibai deze twee prijzen niet verwachtte terug te zien op zijn lijst van winnaars en toch hebben veel mensen erop gestemd.

Nu dit allemaal achter de rug is en hij met twee prijzen naar buiten komt, voor beste content creator en God van de gebeurtenissen heeft erkend dat De Avond van het Jaar III een ding is dat al gebeurt.

Ibai was onder meer de meest bekeken streamer in Spanje in 2022 en bevestigt dat hij op Twitch blijft. Bovendien is hij op dit moment volop bezig met zijn fysieke verandering.

Ondertussen Auronplay onthuld wat het minimum aantal kijkers is om van Twitch te kunnen leven.

Ibai is voor de tweede keer op rij de ESLAND streamer van het jaar.Bent u het daarmee eens?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *