Kinderen tussen 3 en 7 jaar schaatsen in Otopeni! Ze zoeken kinderen met neigingen! “Het programma heeft grote belangstelling gekregen”

Kinderen tussen 3 en 7 jaar schaatsen in Otopeni! Ze zoeken kinderen met neigingen! “Het programma heeft grote belangstelling gekregen”

De lancering van de editie 2023 van het initiatieprogramma voor vrij schaatsen bracht op zaterdag 21 januari ongeveer 150 kinderen van 3 tot 7 jaar naar de Allianz-Tiriac Arena, die stonden te popelen om hun eerste stappen op het ijs te leren tijdens de initiatiecursussen vrij schaatsen die door de Stichting Țiriac worden aangeboden.

De kinderen die aan de start van het programma deelnamen, gingen in groepen het ijs op en zetten hun eerste stappen op het ijs met de hulp van coaches.

Ouders konden vanaf de tribunes van de ijsbaan genieten van het moment, met gratis toegang. De uitrusting van de kleintjes, bestaande uit schaatsen en helmen, werd gratis ter beschikking gesteld door de Țiriac Foundation.

“Ik ben blij dat het programma zo’n brede belangstelling heeft gekregen van ouders en dus ook van kinderen.

De inleidende schaatscursussen zullen de jongeren niet alleen helpen om de geheimen van deze sport te leren kennen, maar ook om de basis te leggen voor een gezonde en actieve levensstijl”, aldus Eduard Pană, sportdirecteur van de Stichting Țiriac. ProSport.

Kinderen tussen 3 en 7 jaar schaatsen in Otopeni! Ze zoeken kinderen met neigingen! “Het programma heeft belangstelling gekregen”

Het doel van het programma is zoveel mogelijk kinderen te interesseren voor het schaatsen en kinderen te identificeren die geneigd en geïnteresseerd zijn in het beoefenen van deze sport als actieve levensstijl.

Kinderen zullen na het evenement worden geïntegreerd in de gratis inleidende schaatslessen die de Stichting Tiriac in de Allianz-Tiriac Arena aanbiedt.

De selectie werd gecoördineerd en geëvalueerd door het team van coaches op de ijsbaan onder rechtstreekse leiding van de heer Eduard Pană, sportdirecteur van de Stichting Țiriac.

De kinderen beginnen de inwijdingscursussen op 23 januari 2023. Ze vinden 5 keer per week plaats, van maandag tot en met vrijdag, van 13.00 tot 14.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur.

Veel ouders zijn me komen bedanken voor het feit dat alle kleintjes niet meer verkouden zijn. Het is koud, ze sporten, ze wennen aan de temperaturen. Hier is het een droge koude
Eduard Pana

De Stichting Tiriac biedt junioren gratis toegang tot het ijs, ervaren sportcoaches en het nodige materiaal om de sport te beoefenen.

Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen kinderen die niet aan het introductieprogramma kunnen deelnemen, zich rechtstreeks inschrijven voor gratis introductielessen schaatsen gedurende het hele jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *